Sport

Ioan Ovidiu Sabău este oficial noul antrenor al „U” Cluj: „Bine ai revenit!”

„U” Cluj a anuțat oficial revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău la cârma echipei.

Ioan Ovidiu Sabău este oficial noul director tehnic al „U” Cluj /FOTO: Ioan Ovidiu Sabău - Facebook Ioan Ovidiu Sabău este oficial noul director tehnic al „U” Cluj /FOTO: Ioan Ovidiu Sabău - Facebook

 

 


Ioan Ovidiu Sabău a fost numit oficial noul director tehnic al Universității Cluj. Această schimbare de antrenor în mijlocul sezonului a venit după decizia lui Eugen Neagoe de a pleca de la Universitatea Cluj pentru a antrena pe Universitatea Craiova.

 


„Bine ai revenit, Ioan Ovidiu Sabău!

Ioan Ovidiu Sabău revine la FC Universitatea Cluj. Începând de astăzi, acesta ocupă poziția de director tehnic și va coordona activitatea sportivă a clubului.


De asemenea, staff-ul tehnic a fost completat cu Sandu Tăbârcă și Dan Didiță, iar Romario Pires rămâne la echipă și va fi prezent la reunirea lotului programată pe 3 ianuarie”, a declarat „U” Cluj pe Facebook.
 

Misiunea principală a lui Sabău va fi salvarea de la retrogradare, fiind nevoit să aducă un număr mare de jucători în această iarnă pentru a crește lotul Universității Cluj.


„Moțul” revine în antrenorat după o perioadă lungă de absență. Ultima grupare pe care Sabău a antrenat-o a fost ASA Tărgu Mureș în anul 2014. Viitorul antrenor al Universității și-a inceput cariera de tehnician la Cluj, pregătind-o pe „U” în anul 2000. Acesta a făcut parte și din staff-ul tehnic al „studenților”, plecând în urmă cu trei ani după eșecul de la barajul cu Hermannstadt.  

Pe lista celor de la „U” Cluj s-au aflat și alte nume importante din fotbalul românesc precum Mihai Teja, Ilie Poenaru și Virgil Andronache, ultimul fost secund al lui Mirel Rădoi la Craiova. 
 


 

 

CITEȘTE ȘI:

Romario Pires s-a întors la „U” Cluj. Două săptămâni a durat „plecarea”!

Ioan Ovidiu Sabău va fi numit noul antrenor al „U” Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter