Sport

„U” și CFR au renunțat la primii jucători din 2023. Unul dintre ei a plecat după doar 3 luni de la transfer

„U” și CFR Cluj au renunțat la primii jucători din anul 2023. Unul dintre fotbaliști a plecat după doar 3 luni de cânt a fost transferat de la altă echipă.

„U” și CFR Cluj au renunțat la primii jucători din anul 2023/ Foto 1: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook, Foto 2: FC Universitatea Cluj - Facebook „U” și CFR Cluj au renunțat la primii jucători din anul 2023/ Foto 1: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook, Foto 2: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj a anunțat joi seară că l-a cedat pe fundașul central Japhet Muanza.

 


Adus în octombrie 2022, pentru echipa doua, belgianul Japhet Emmanuel Muanza (21 de ani) a ajuns la Apollon Smirnis, în a doua divizie din Grecia.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Apollon Smirnis au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Japhet Muanza la formația din liga a doua din Grecia. Pe această cale îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a transmis conducerea CFR Cluj.


Totodată, „U” Cluj a anunțat plecarea jucătorului de fotbal Florin Purece.

Mijlocașul a sosit în vară la echipă și a strâns 14 prezențe în campionat și două în Cupa României.


„FC Universitatea Cluj și jucătorul Florin Purece au ajuns la o înțelegere privind încetarea, pe cale amiabilă, a contractului. Mijlocașul sosit în vară a strâns 14 prezențe în campionat și două în Cupa României pentru «U». Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă și îi dorește succes în carieră!”, a transmis conducerea „U” Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Reacția CFR Cluj după ce a picat transferul lui Yeboah la Slavia Praga: „Rămâne în Gruia”

U Cluj renunță la fundașul Florinel Mitrea. „Am îmbrăcat tricoul Universităţii în faţa unui stadion plin. A fost un capitol frumos”

abonare newsletter