Sport

Nicolae Stanciu nu va ajunge la CFR Cluj. Balaj: „Este în afara discuției”

Cristi Balaj, președintele echipei CFR Cluj, a oferit un răspuns final în privința posibilului transfer al lui Nicolae Stanciu la campioana României.

Nicolae Stanciu, după un gol marcat pentru România / Foto: Sport Pictures Nicolae Stanciu, după un gol marcat pentru România / Foto: Sport Pictures

 

 


Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a declarat în urmă cu mai multe zile că e gata să facă un efort financiar important pentru a-l transfera pe Nicolae Stanciu (29 de ani), fotbalistul celor de la Wuhan Three Towns, din China.

 


Cristi Balaj, președintele echipei CFR, a declarat că un eventual transfer al lui Nicolae Stanciu ar putea destabiliza clubul din punct de vedere financiar, astfel că mutarea este scoasă din calcul în acest moment.

„Stanciu este un jucător pe care orice club din România și l-ar dori, doar că din informațiile noastre are un contract foarte bun acolo unde este. Clubul este mulțumit de prestațiile lui și în niciun caz nu ar fi cedat fără anumite costuri. Din acest punct de vedere, dacă vorbim de CFR Cluj, Stanciu nu va ajunge la noi.


Dacă vorbim de optimizarea de care tot discutam, nu putem să o facem în situația în care ne-am asuma asemenea costuri financiare. Să ne înțelegem, nu că nu ar putea finanțatorul echipei să-l aducă pe Nicolae Stanciu, dar noi trebuie să respectăm un plan financiar pe care ni l-am asumat dacă vrem să însănătoșim clubul. În acest moment, Stanciu este în afara discuției”, a spus Cristi Balaj, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

 

CITEȘTE ȘI:

Scandal în jurul posibilului transfer al lui Stanciu la CFR Cluj: „Nu are cum să spună așa ceva Neluțu Varga”

Nicușor Stanciu, tot mai aproape de CFR! Neluțu Varga: „Am vorbit personal cu el, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi”

CFR Cluj i-a pus pe masă lui Nicușor Stanciu cel mai mare salariu din fotbalul românesc

Ultimele Stiri
abonare newsletter