Sport

CFR Cluj i-a pus pe masă lui Nicușor Stanciu cel mai mare salariu din fotbalul românesc

Nicolae Stanciu (29 de ani) și-ar dori să plece din China în ianuarie, iar CFR Cluj vrea să profite.

Nicolae Stanciu, după un gol marcat pentru România / Foto: Sport Pictures Nicolae Stanciu, după un gol marcat pentru România / Foto: Sport Pictures

 

Campioana României îi pregătește mijlocașului cel mai mare salariu din fotbalul românesc.


Patronul CFR-ului, Ioan Varga, nu se uită la bani când vine vorba despre Nicușor Stanciu, căruia îi pune pe masă un salariu de 500.000 de euro pe an, plus bonusuri de performanță, scrie Spotmedia.

Internaționalul român mai are contract cu Wuhan Three Towns până în 2024, însă nu s-a acomodat deloc în China și vrea să revină în Europa.


Sunt șanse mari ca fotbalistul să revină în Liga 1 în această iarnă, sub comanda lui Dan Petrescu.

Nicolae Stanciu joacă în China, la Wuhan Three Towns, nou promovata care e pe locul doi al clasamentului primei ligi, la trei puncte în spatele liderului Shandong Taishan.


Mijlocașul a plecat de la FCSB la Anderlecht în august 2016, pentru 9,7 milioane de euro, cu tot cu bonusuri.

Ioan Varga, patronul CFR-ului, a anunțat că Nicolae Stanciu reprezintă „prioritatea” CFR-ului pentru perioada de mercato din ianuarie.


Omul de afaceri a transmis că este gata să facă un „efort” din punct de vedere financiar pentru a-l transfera pe Nicolae Stanciu, pe care l-a dorit și la începutul acestui an, însă în anumite limite.

„Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”, a declarat Ioan Varga, potrivit Prosport.


Nicolae Stanciu, printre cei mai buni jucători de la Wuhan Three Towns

Rezultatele din acest sezon ale lui Wuhan Three Towns sunt datorate și evoluțiilor lui Nicolae Stanciu, care a reușit, în 20 meciuri jucate, 8 goluri și 7 assist-uri.

Nu mai departe de luna trecută, Anamaria Prodan, agentul lui Nicolae Stanciu, anunța că vrea ca fotbalistul să plece din China în ianuarie, iar recent s-a speculat că se poate produce o revenire la Slavia Praga.

CITEȘTE ȘI:

Clipe dificile pentru Nicolae Stanciu! Fotbalistul român alături de soția lui la un spital din Cluj

EURO 2016: Reacții după România-Albania: Nicolae Stanciu, cu lacrimi în ochi: “E o seară neagră!”

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a semnat pe cinci ani cu Steaua

Ultimele Stiri
abonare newsletter