Sport

Nicușor Stanciu, tot mai aproape de CFR! Neluțu Varga: „Am vorbit personal cu el, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi”

Neluțu Varga este tot mai aproape de a-l aduce pe Nicușor Stanciu la CFR. Internaționalul român iși dorește venirea la Cluj

Stanciu în tricoul naționalei/FOTO: frf.ro Stanciu în tricoul naționalei/FOTO: frf.ro

 

 


CFR Cluj continuă lupta pentru semnătura internaționalului român, Nicolae Stanciu. Actualul jucător al chinezilor de la Wuhan Three Towers, a fost curtat în această toamnă de gruparea din Gruia. Feroviarii și-l doresc pe mijlocaș pentru a-și întări lotul pentru primăvara europeană.

 


Neluțu Varga este optimist că Stanciu va ajunge la CFR. Fostul jucător al Slaviei Praga își dorește venirea la Cluj, vorbindu-se de acest transfer încă din vara anului trecut.

„Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat”, a declarat Ioan Varga pentru prosport.ro.


Neluțu Varga și-l dorește pe Stanciu chiar și sub formă de împrumut, fiind dispus să plătească sumele necesare pentru a realiza venirea românului.

„Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu. Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Dar sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de ordin politic, cam așa ceva.


Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu în acest caz aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult pe faptul că băiatul vrea să revină în România și își și dorește să fie mai aproape de familie”, a mai declarat Varga.

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj i-a pus pe masă lui Nicușor Stanciu cel mai mare salariu din fotbalul românesc

Neluțu Varga întărește lotul CFR-ului pentru primăvara europeană: „Nicolae Stanciu e o prioritate”

abonare newsletter