Sport

Dan Petrescu, nemulțumit după victoria „feroviarilor” din Conference League: „După cum s-a jucat, scorul e mincinos”

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi seara, după victoria cu 3-0 din meciul cu formaţia din Andorra Inter Club d'Escaldes din preliminariile Conference League, că „scorul este mincinos” ţinând cont de numărul ocaziilor ratate de jucătorii săi.

Dan Petrescu: „După cum s-a jucat, scorul e mincinos. Din păcate, ne-am făcut returul greu singuri”/ Foto: YouTube CFR Cluj Dan Petrescu: „După cum s-a jucat, scorul e mincinos. Din păcate, ne-am făcut returul greu singuri”/ Foto: YouTube CFR Cluj

 

În ciuda victoriei ardelenilor, Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit și consideră că va fi un retur greu în Andorra.


 

„După cum s-a jucat, scorul e mincinos. Din păcate, ne-am făcut returul greu singuri. Trebuia să fim mai relaxaţi la retur, dar o să avem o deplasare foarte lungă. Vorbeam cu Feher după meci şi spunea că o să ne fie tare greu acolo, că ne iau pe sus. E clar că suntem favoriţi şi suntem... dar prea multe ocazii am ratat azi. Eu nu pot să cert un jucător care ratează, dar azi chiar m-am enervat foarte rău pentru că au fost mult prea multe ocazii”, a afirmat Petrescu într-o declaraţie oferită postului Digisport.


„Cred că azi am făcut un meci bun, în afară de finalizare. Am stat în careul lor, am făcut o echipă ofensivă, am schimbat şi sistemul de joc. Am încercat să jucăm cât mai ofensiv şi să marcăm cât mai multe goluri. Dar arbitrul a prins o zi mai rea, portarul lor a prins o zi mai bună. Cred că scorul putea să fie mai mare”, a adăugat tehnicianul.

CFR Cluj a câştigat cu scorul de 3-0 (2-0) meciul cu formaţia andorrană Inter Club d'Escaldes, disputat joi, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în prima manşă a turului secund preliminar al Europa Conference League la fotbal.


Meciul retur va avea loc pe 27 iulie în Andorra.

 

CITEȘTE ȘI:

Victorie pentru CFR Cluj. „Feroviarii” au învins Inter Club d'Escaldes în preliminariile Conference League

Păun înaintea meciului CFR Cluj-Inter Club d'Escaldes: „Accederea în grupele Conference League este vitală pentru noi”

CFR Cluj a transferat un fundaș din Coasta de Fildeș

abonare newsletter