Sport

Păun înaintea meciului CFR Cluj-Inter Club d'Escaldes: „Accederea în grupele Conference League este vitală pentru noi”

Fotbalistul Adrian Păun a declarat miercuri, că accederea echipei sale, CFR Cluj, în grupele Europa Conference League este vitală şi că sunt foarte importantele sumele de bani care vor veni în urma calificării.

Fotbalistul Adrian Păun a declarat miercuri, că accederea echipei sale, CFR Cluj, în grupele Europa Conference League este vitală/ Foto: captură ecran YouTube - CFR 1907 Official Fotbalistul Adrian Păun a declarat miercuri, că accederea echipei sale, CFR Cluj, în grupele Europa Conference League este vitală/ Foto: captură ecran YouTube - CFR 1907 Official

 

„A fost o săptămână foarte grea pentru toţi cei din club, şi pentru patron, care are probleme. Toţi am fost supăraţi, dar la fotbal trebuie să ştergi cu buretele ceea ce a fost, pentru că vine următorul meci. Accederea în grupele Conference League este vitală pentru noi. Depindem de aceste grupe, de banii care vin de acolo. Suntem cu toţii conştienţi că trebuie să ne calificăm în grupele Conference League”, a spus Păun.


 

Referitor la partida cu Inter Club d'Escaldes, din Andorra, din prima manşă a turului doi preliminar al Europa Conference League, Păun a afirmat că se aşteaptă la o partidă dificilă, adversarii venind la Cluj-Napoca motivaţi să producă o surpriză.


„Nu cred că mai sunt echipei mici, valorile s-au cam egalizat. Toate partidele de până acum au fost echilibrate, chiar dacă favoritele au câştigat cu un gol sau maxim două diferenţă. Sunt echipe mici, doar doritoare de a-şi juca şansa, aşa cum ni se întâmplat şi nouă. Motivaţie am avut întotdeauna, dar nu îmi aduc aminte să fi avut atât de mult ghinion. Motivaţie vom avea şi la meciul acesta, sper să ne creăm cât mai multe şanse şi să le fructificăm, din primul meci. Trebuie să înscriem cât mai multe goluri pentru a sta liniştiţi. Sunt sigur că şi ei ne-au urmărit aşa cum am făcut o şi noi. Au jucătorii interesanţi, sunt sigur că vor veni şi îşi vor da viaţa, aşa cum au făcut-o şi cei de la Piunik. Noi trebuie să fim pregătiţi pentru a nu se mai întâmpla la fel”, a mai spus Păun.

Echipa CFR Cluj va întâlni formaţia Inter Club d'Escaldes, din Andorra, joi, de la ora 20:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, din Cluj-Napoca, în prima manşă a turului doi preliminar al Europa Conference League.


 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj și-a aflat posibila adversară din turul 3 preliminar al Conference League

Pyunik Erevan, învinsă de Dudelange pe teren propriu - un alt motiv de frustrare pentru CFR Cluj: „Ne doare!”

CFR Cluj a transferat un fundaș din Coasta de Fildeș

Ultimele Stiri
abonare newsletter