Administrație

Mai multe trenuri care trec prin Cluj, anulate în iunie din cauza unor lucrări. VEZI rutele modificate

În a doua parte a lunii iunie se vor derula lucrări la infrastructura feroviară din țară. Mai multe trenuri care trec prin Cluj-Napoca au fost anulate și rutele au fost modificate.

Se vor desfășura lucrări la infrastructura feroviară din România / Foto: pixabay.com Se vor desfășura lucrări la infrastructura feroviară din România / Foto: pixabay.com

 

 


Circulaţia unor trenuri va fi modificată în a doua parte a lunii iunie, la solicitarea CFR SA, managerul căii ferate, care va derula o serie de lucrări la infrastructura feroviară între staţiile Păuliş - Ghioroc şi Radna - Cicir, informează miercuri CFR Călători.

 


În circulația trenurilor vor interveni modificări. Rutele care trec prin Cluj, care suferă modificări, sunt următoarele:

  •  în perioada 22/23 iunie - 27/28 iunie 2022, trenul IR 1763 se anulează pe distanţa Cluj-Napoca - Teiuş - Simeria - Arad - Timişoara Nord şi circulă conform graficului de circulaţie în relaţia Iaşi - Cluj-Napoca.
  • Trenul IR 1738 Coşlariu - Teiuş - Cluj-Napoca se anulează în perioada 23 - 27 iunie 2022.
  • În intervalul 23/24 iunie - 27/28 iunie 2022, pe distanţa Braşov (plecare ora 15:20) - Sighişoara - Teiuş - Războieni - Cluj-Napoca (sosire ora 21:38) va circula ca tren IR.
  •  în intervalul 23/24 iunie - 28/29 iunie 2022 trenul IR 1765 Timişoara Nord - Arad - Simeria - Cluj-Napoca - Iaşi se anulează pe distanţa Timişoara Nord - Arad - Simeria - Teiuş - Cluj-Napoca şi circulă conform graficului de circulaţie în relaţia Cluj-Napoca - Iaşi.

Cei care și-au cumpărat deja bilete pentru aceste trenuri pot să meargă la stația de unde le-au achiziționat pentru a-și primi banii înapoi:


„Călătorii care au bilete achiziţionate la aceste trenuri, sunt rugaţi să meargă la staţia sau agenţia CFR de la care au cumpărat biletul, pentru returnarea contravalorii sau schimbarea rutei şi se pot informa cu privire la aceste aspecte la numărul de telefon 0731990129.

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri în trafic intern şi doresc să renunţe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare”, menţionează CFR Călători.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Săvădisla, lovit MORTAL de trenul care circula pe ruta Cluj-Napoca - Sighetu Marmației

Blocajul de pe un tronson al Autostradei Transilvania, motiv de reproșuri între PSD și USR. Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă: „20 de ani mai târziu, aceleași întârzieri”

Ultimele Stiri
abonare newsletter