Actualitate

Bărbat din Săvădisla, lovit MORTAL de trenul care circula pe ruta Cluj-Napoca - Sighetu Marmației

Un bărbat de 44 de ani din Săvădisla a fost lovit mortal marți de un tren care circula pe ruta Cluj-Napoca - Sighetu Marmației.

Bărbat din Săvădisla, lovit MORTAL de tren / Foto: depositphotos.com

 

 


Accidentul mortal a avut loc în apropierea orei 16:00, pe sectorul de cale ferată dintre Livada și Gherla, județul Cluj.

 


Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La data de 10 mai a.c., în jurul orei 15.40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Gherla au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost lovită mortal de un tren.


La locul indicat s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 44 de ani, din comuna Săvădisla. Evenimentul feroviar s-a produs pe sectorul de cale ferată dintre localitatea Livada și municipiul Gherla, trenul circulând pe relația Cluj-Napoca – Sighetu Marmației. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării necropsiei.

Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, precum și pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, polițiștii desfășoară activități de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Refugiații din Ucraina călătoresc gratuit în România cu trenul. CFR Călători a prelungit gratuitatea până la finalul lunii mai

A fost semnat contractul pentru modernizarea liniei CF Coşlariu - Cluj Napoca. Trenurile vor circula cu 160 de km/h

Ultimele Stiri
abonare newsletter