Actualitate

Ucigașul Beatei Molnar, dat de gol de mașina pe care o conducea! Un orădean a văzut-o și a sunat la 112

Ucigașul tinerei dată dispărută din Cluj și găsită moartă în Bihor, Beata Molnar, a fost dat de gol de mașina pe care o conducea. Un orădean a anunțat Poliția când a văzut-o.

Ucigașul Beatei Molnar, dat de gol de mașina pe care o conducea / Foto 1: ebihoreanul.ro, foto 2: IPJ Cluj Ucigașul Beatei Molnar, dat de gol de mașina pe care o conducea / Foto 1: ebihoreanul.ro, foto 2: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii l-au prins pe Bone Ferenc, ucigașul tinerei dispărute din Cluj, cu ajutorul unui orădean cu spirit civic, scrie ebihoreanul.ro.

 


Organele judiciare au mediatizat din timp semnalmentele bărbatului și date despre mașina pe care o conducea, informații pe care un orădean le-a aflat urmărind știrile pe acest subiect.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Cetățeanul cu spirit civic a văzut joi seara mașina căutată (care avea numere de înmatriculare doar pe partea din spate) de polițiști în parcarea unui ABC din Oradea, unde Bone a intrat ca să își facă cumpărăturile.


Când i-a văzut mașina, orădeanul a sunat la 112.

Redacția ebihoreanul.ro a publicat și un videoclip în care apare Bone Ferenc într-un magazin din Oradea, încercând să fie cât mai discret. Filmarea poate fi văzută AICI.


La scurt timp după apelul la 112, polițiștii au verificat zona și criminalul a fost depistat într-un vagon dezafectat, în apropierea Gării CFR.

„Bărbatul a fost gasit într-un vagon de marfă dezafectat, din apropierea Gării CFR. Prezența autoturismului în zonă a fost semnalata de un cetațean, iar ulterior activitatile investigative au condus la depistarea lui. La activitățile desfășurate în această cauză au participat efective de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj (Serviciul de Investigații Criminale, Poliția municipiului Cluj-Napoca, Poliția orașului Huedin, Secția 8 Poliție Rurală Huedin), Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și Arad”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Bone Ferenc și-a recunoscut crima! A ucis-o pe Beata Molnar pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie

Bone Ferenc, principalul suspect în moartea Beatei Molnar, și-a traumatizat fostele iubite: „M-a sugrumat până am leșinat”

Polițiștii l-au prins pe iubitul Beatei Molnar, tânăra găsită moartă în Bihor. E principalul suspect în moartea ei

Ultimele Stiri
abonare newsletter