Actualitate

Polițiștii l-au prins pe iubitul Beatei Molnar, tânăra găsită moartă în Bihor. E principalul suspect în moartea ei

Iubitul Beatei Molnar, tânăra dată dispărută din Cluj în urmă cu câteva zile și găsită moartă în Bihor, a fost găsit de polițiști în Oradea.

Polițiștii l-au găsit pe iubitul Beatei Molnar, tânăra găsită moartă în Bihor / Foto: IPJ Cluj Polițiștii l-au găsit pe iubitul Beatei Molnar, tânăra găsită moartă în Bihor / Foto: IPJ Cluj

 

 


Bone Ferenc, iubitul femeii, este principalul suspect în moartea ei. Iar polițiștii l-au depistat în cele din urmă în Oradea, acum aflându-se în custodia lor:

 


„În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în acest moment aflându-se în custodia acestora”, a transmis IPJ Cluj.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Cadavrul femeii a fost găsit miercuri în apropierea localității Aleșd din județul Bihor. Femeia, originară din Târgu Mureș, a plecat de la domiciliul din Cluj-Napoca sâmbătă, 21 mai, ulterior fiind de negăsit. Femeia ar fi plecat de acasă însoțită de un bărbat de 43 de ani din Arad, care a fost iubitul ei.


Potrivit presei locale bihorene, cadavrul ar fi fost găsit împachetat în saci menajeri, la marginea satului Corniţel din comuna Borod.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj,  aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor. Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

L-ați văzut? Polițiștii îl caută pe presupusul criminal al Beatei Molnar, tânăra găsită decedată în județul Bihor

UDMR, mesaj de condoleanțe după moartea Beatei Molnar, tânăra găsită ieri în județul Bihor: „A fost colega noastră”

Ultimele Stiri
abonare newsletter