Actualitate

Panică în rândul părinților clujeni! Angajata unei creșe a fost depistată pozitiv la CORONAVIRUS

Angajata unei crește din Cluj-Napoca a fost depistată pozitiv la coronavirus în această săptămână.

Panică în rândul părinților clujeni! Angajata unei crește a fost depistată pozitiv la CORONAVIRUS Panică în rândul părinților clujeni! Angajata unei crește a fost depistată pozitiv la CORONAVIRUS

O angajată a creșei Patrocle, care avea funcția de arhivist, a fost identificată pozitiv COVID -19.Imediat s-a efectuat ancheta epidemiologică de către Direcția de Sănătate Publică. În afară de internarea angajatei, DSP nu a dispus alte măsuri suplimentare.

Angajata, conform anchetei epidemiologice, își desfășura activitatea într-un spațiu distinct, la etajul 2, fără contacte directe în sensul legii cu ceilalți angajați, în condițiile în care activitatea creșei se desfășoară la nivelul parter și etaj 1.


Deputatul Emanuel Ungureanu a fost cel care a prezentat informația pentru prima dată și a cerut măsuri rapide, dar care au fost luate cu întârziere.

 


Măsuri suplimentare de dezinfectare în creșă

Conducerea creșei a dispus ca măsură suplimentară dezinfecția tuturor spațiilor din creșă. De asemenea, creșa efectuează zilnic triajul epidemiologic prin termometrizarea personalului și a copiilor, precum și dezinfecția în toate unitățile subordonate Centrului bugetar de administrare creșe.


Citește și:

Creșă cu 60 de locuri, gata la toamnă în cartierul Bună Ziua

 


În sfârșit! Școala Iuliu Hațieganu se extinde. Investiția costă peste 7,2 milioane de lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter