Actualitate

Judecătorul Danileț, despre psihologul școlar: „Cred că trebuie să înceapă să muncească şi să aibă întâlniri cu agresorii”

Judecătorul clujean Cristi Danileț a atras atenţia că violenţa şcolară constituie un mare fenomen în România și că „instituția numită psihologul școlar trebuie să înceapă să muncească”.

Judecătorul clujean Cristi Danileț / Foto: Facebook - Cristi Danileț Judecătorul clujean Cristi Danileț / Foto: Facebook - Cristi Danileț

 

 


Cristi Danileț a declarat joi, cu prilejul participării sale la o conferinţă, că sunt patru milioane de elevi în România şi că pornografia infantilă este „răspândită”, potrivit agerpres.ro.

 


Judecătorul clujean a mai atras atenţia că violenţa şcolară constituie al doilea mare fenomen şi a semnalat problema consumului şi traficului de droguri.

În opinia sa, în şcolile din România „o grămadă de legislaţie” privind interzicerea violenţei, armelor, drogurilor, ţigărilor, bullying-ului nu este aplicată.


„Există în şcolile din România instituţia numită psihologul şcolar sau consilierul şcolar. Eu cred că aceşti oameni trebuie să înceapă să muncească, să fie mai mulţi şi să aibă întâlniri, când este cazul, cu agresorii”, a adăugat Cristi Danileţ. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cristi Danileț revine în magistratură. Judecătorul clujean a câștigat al treilea proces cu CSM

Elevii testaţi antidrog în şcoli? Judecătorul Danileț: „În toate liceele din Cluj se consumă droguri. Cel mai mic consumator are 10 ani!”

abonare newsletter