Actualitate

Inspecție UEFA la gazonul de pe Cluj Arena. Alin Tișe: „Experții au fost foarte mulțumiți de calitatea lucrărilor”

În perspectiva desfășurării Campionatului European de fotbal U21 pe stadionul Cluj Arena, experții UEFA și FRF au făcut o vizită în teren și s-au arătat mulțumiți de calitatea lucrărilor de amenajare a noului gazon.

Experți UEFA și FRF, în vizită pe Cluj Arena/Foto: Alin Tișe Facebook.com Experți UEFA și FRF, în vizită pe Cluj Arena/Foto: Alin Tișe Facebook.com

 

 


Experții UEFA, în inspecție pe Cluj Arena

 

O delegație formată din reprezentanți ai U.E.F.A. și F.R.F. a inspectat, joi, stadionul Cluj Arena, în vederea verificării condițiilor oferite pentru desfășurarea Campionatului European de Fotbal U21.


„Experții specializați în managementul suprafețelor de joc au fost foarte mulțumiți de calitatea lucrărilor de montare a noului gazon, dar și a materialelor folosite la amplasarea substratului și a sistemului de încălzire”, a semnalat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.  

De asemenea, specialiștii U.E.F.A. au evaluat zonele tehnico-sanitare de la stadion, respectiv camera anti-doping și cabinetele medicale.


Astfel, oficialii s-au declarat încântați de rezultatele inspecției realizate în perspectiva găzduirii turneului final de fotbal U21, din perioada 21 iunie-8 iulie 2023.

Lucrările pentru schimbarea gazonului pe Cluj Arena au început la finalul lunii martie. Durata de execuție estimată de autorități este de trei săptămâni. 


Suporterii Universității au amenințat cu revolta, miercuri, dacă lucrările la gazonul de pe Cluj Arena nu vor fi gata la timp, în condițiile în care echipa joacă „acasă” în deplasare.

Fanii Universității Cluj arată că începând cu 24 aprilie, „U” Cluj are o perioadă foarte aglomerată, „cu meciuri foarte importante, pe care din postura de gazdă trebuie să le dispute acasă, în Cluj-Napoca”.


Potrivit șefului Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, lucrările de înlocuire a gazonului de pe Cluj Arena sunt în termen.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Au început lucrările pentru schimbarea gazonului de pe Cluj Arena

Lucrările la gazonul de pe Cluj Arena, în grafic. Tișe: „Îi monitorizăm permanent / Vom face și reparații la elementele distruse în stadion”

În Săptămâna Mare, suporterii Universității fac scandal pe tema gazonului de pe Cluj Arena și amenință: „La supărare ne putem și revolta!"

Ultimele Stiri
abonare newsletter