Actualitate

Teribiliști pe A3. Un șofer a fost surprins de radar cu 201 km/h și a ajuns pieton pentru câteva luni

Adevărate curse de raliu au fost surprinse pe Autostrada Transilvania, unde șoferii teribiliști au rulat cu viteze de 191 km/h sau 201 km/h. Unii dintre conducătorii auto au ajuns pietoni.

Inconștiență la volan, pe A3. Șoferii care rulau cu viteză de 191km/ h și 201km/h au ajuns pietoni/foto: IPJ Cluj Inconștiență la volan, pe A3. Șoferii care rulau cu viteză de 191km/ h și 201km/h au ajuns pietoni/foto: IPJ Cluj

 

 


Siguranța traficului pe A 3

 

Polițiștii au efectuat, duminică, ample acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe tronsoanele de pe raza județelor Cluj și Mureș.


Acțiunea a fost desfășurată în intervalul orar 10:30-18:30, de către polițiștii din cadrul Biroului de Politia Autostrada A3 Turda-Bors.

Astfel, în urma abaterilor constatate, în intervalul menționat, polițiștii au aplicat 191 de sancțiuni contravenționale, dintre care 120 pentru încălcarea regimului legal de viteză.


Inconștiență la volan

În jurul orei 11.05, polițiștii au surprins cu aparatul radar, la km 30, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Timiș, în timp ce rula cu viteza de 191 km/h. Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

În jurul orei 12.45, polițiștii au surprins cu aparatul radar, la km 30, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Mureș, în timp ce rula cu viteza de 201 km/h. Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 120 de zile.


Inconștiență la volan, pe A3. Șoferii care rulau cu viteză excesivă au ajuns pietoni/foto: IPJ Cluj

Totodată, în intervalul orar 11.50 – 18.10, polițiștii au mai surprins cu aparatul radar 4 conducători auto care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, respectiv cu viteze cuprinse între 181 – 184 km/h. 

Inconștiență la volan, pe A3. Șoferii care rulau cu viteză excesivă au ajuns pietoni/foto: IPJ Cluj

Aceștia au fost sancționați contravențional, fiind aplicată măsură complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.


Inconștiență la volan, pe A3. Șoferii care rulau cu viteză excesivă au ajuns pietoni/foto: IPJ Cluj

Scopul acțiunii desfășurate de oamenii legii a fost de a preveni și combate evenimentele negative care pot surveni din cazua nerespectării regimului legal de viteză.

Acțiuni similare au avut loc și sâmbătă. Și în acest caz, un șofer care circula cu 125 km/h prin localitatea Jucu a rămas pieton. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Viteze amețitoare pe cel mai periculos drum din județul Cluj. Șofer prins cu 125 km/h la Jucu

abonare newsletter