Actualitate

Viteze amețitoare pe cel mai periculos drum din județul Cluj. Șofer prins cu 125 km/h la Jucu

Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta, sâmbătă, și s-au ales cu amenzi pentru depășirea vitezei. Unii au rămas și fără premise de conducere. Un conducător auto rula cu 125 km/h în localitatea Jucu.

sursă foto IPJ Cluj sursă foto IPJ Cluj

 

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, în intervalul orar 09.00 – 13.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj au desfășurat o acțiune punctuală pe sectorul de drum DN1C E576, în zona localității Jucu.


„Astfel, polițiștii au acționat cu precădere pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. De asemenea, s-a pus accent și pe conștientizarea de către conducătorii auto și pasageri cu privire la importanța folosirii centurii de siguranță și/sau a altor dispozitive de retenție omologate", se arată în documentul citat.

În urma acestor activități, polițiștii au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale, respectiv 52 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 7 pentru nefolosirea centurii de siguranță și 8 pentru alte abateri. 


„De altfel, în cazul a 7 conducători auto care au fost depistați încălcând regimul legal de viteză, pe lângă sancțiunea principală, polițiștii au aplicat ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere. A fost reținut și un certificat de înmatriculare pentru în cazul unui autovehicul care avea inspecția tehnică periodică expirată”, transmit polițiștii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! 8 șoferi au „zburat” cu peste 100 km/h sâmbătă, în Jucu! Unul a condus cu aproape 200 km/h în localitate

Accident în Jucu! O femeie de 40 de ani, transportată la spital de urgență

Descoperire macabră. Angajat la o fabrică din Jucu, găsit mort în casă, împreună cu fratele său

abonare newsletter