Ştiri din Transilvania

Descoperire macabră. Angajat la o fabrică din Jucu, găsit mort în casă, împreună cu fratele său

Un angajat al unei fabrici din Jucu care nu s-a mai prezentat la serviciu de câteva zile a trezit suspiciunile apropiaților și colegilor de serviciu. Pompierii l-au găsit pe bărbat și fratele acestuia morți în casă.

Un bărbat din Cluj, angajat al unei fabrici din Jucu care nu s-a mai prezentat la serviciu de câteva zile a trezit suspiciunile apropiaților și colegilor de serviciu/ Foto:depositphotos.com Un bărbat din Cluj, angajat al unei fabrici din Jucu care nu s-a mai prezentat la serviciu de câteva zile a trezit suspiciunile apropiaților și colegilor de serviciu/ Foto:depositphotos.com

 

 


Un bărbat angajat la o fabrică din Jucu a fost găsit de polițiști mort în apartament.

 


Bărbatul lucra ca operator la o linie de caserare și nu a mai fost văzut de la mijlocul săptămânii trecute. El locuia într-un apartament, împreună cu fratele său, în localitatea Sărmașu din județul Mureș, aproape de limita cu județul Cluj, scrie gherlainfo.ro

CITEȘTE ȘI:
Bărbat de 49 de ani, găsit mort într-un parc din Gherla. Acesta mergea spre locul de muncă
Descoperire macabră. Un bărbat s-a spânzurat de un copac în zona Băilor Someșeni

Cei doi frați, în vârstă de 48 respectiv 58 ani, locuiau împreună de mai mulți ani într-un apartament din localitatea Sărmașu, locuință rămasă de la părinți.


Văzând că nu primesc niciun semn, nici la telefon, nici la ușă, cunoscuții au cerut ajutor. Alerta s-a dat abia după ce aceștia au lipsit nemotivat de la serviciu. Cum nu răspundeau la telefon ori la ușă, pompierii au forțat intrarea în apartament.

Cei doi au fost găsiți fără suflare în una din camere, iar în locuință era o căldură insuportabilă. Aragazul era pornit cel mai probabil pentru ca cei doi să se încălzească la el, iar geamurile erau închise. Trupurile celor doi au fost preluate de medicii legiști. Din primele date, bărbații ar fi murit în somn, intoxicați cu monoxid de carbon.


FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Viceprimarul comunei Suatu, Nagy Ștefan, a fost găsit fără viață, la marginea localității

Frigul face victime în România! Un om al străzii a fost găsit mort pe treptele unui magazin din Brăila

abonare newsletter