Actualitate

Accident în Jucu! O femeie de 40 de ani, transportată la spital de urgență

Un accident s-a petrecut vineri dimineața în comuna Jucu. O persoană s-a răsturnat cu mașina și are nevoie de îngrijiri medicale.

O mașină s-a răsturnat în Jucu de Mijloc, iar o persoană are nevoie de îngrijri medicale / Foto: ISU Cluj O mașină s-a răsturnat în Jucu de Mijloc, iar o persoană are nevoie de îngrijri medicale / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii intervin la fața locului cu o ambulanță SMURD de terapie internsivă și două autospeciale cu modul de descarcerare. 

 


„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Jucu de Mijloc. Din primele informații, în accident a fost implicat un autoturism care este răsturnat, iar o persoană necesită îngrijiri medicale. La misiune iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare, precum și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE 1: Persoana implicată în accident a ieșit singură afară din mașina avariată și primește îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD.


UPDATE 2: Victima este o femeie de aproximativ 40 de ani care va fi transportată la spital, transmite ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

A început să ningă și în Cluj-Napoca! Prognoza meteo pentru următoarele zile. FOTO/VIDEO

Casă distrusă de FLĂCĂRI în Feleacu! Pompierii au reușit să salveze operele de artă ale proprietarului. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter