Actualitate

INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! 8 șoferi au „zburat” cu peste 100 km/h sâmbătă, în Jucu! Unul a condus cu aproape 200 km/h în localitate

La un singur control, polițiștii au oprit în trafic în localitatea Jucu opt șoferi care au condus excesiv. Unul a atins aproape 200 km/h. Așa au condus chiar pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din județ, DN1 C, intitulat „drumul morții”.

8 șoferi au „zburat” cu peste 100 km/h sâmbătă, în Jucu / Foto: IPJ Cluj - Facebook 8 șoferi au „zburat” cu peste 100 km/h sâmbătă, în Jucu / Foto: IPJ Cluj - Facebook

 

 


UPDATE: 8 șoferi au fost prinși de polițiști cu viteze de peste 100 km/h pe DN1C, supranumit „drumul morții”, în cursul zilei de sâmbătă. Pe lângă vitezele deja menționate, încă un șofer a fost prins cu viteza de 123 km/h, care a fost omis inițial din postarea de pe Facebook a IPJ Cluj.
 

 


Știre inițială: 

În localitate, unde viteza limită este 50 km/h, șapte șoferi au dat dovadă de inconștiență maximă sâmbătă, 18 februarie 2023.


În Jucu, cei șapte șoferi au fost prinși de polițiști cu viteze care depășesc 100 km/h.

Unul dintre aceștia a condus cu o viteză halucinantă, punând viețile celor din jur în pericol. Șoferul respectiv avea 170 km/h când a fost oprit de Poliție.


„INCONȘTIENȚA LA VOLAN

  • 172 km/h 
  • 119 km/h
  • 125 km/h
  • 119 km/h
  • 111 km/h
  • 126 km/h
  • 127 km/h

Sunt doar câteva exemple din constatările colegilor din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene, care azi au acționat pe DN1 C, în localitatea Jucu.


Șoseaua nu e circuit și cu siguranță conducătorii respectivi nu sunt piloți de meserie… Viteza excesivă se regăsește printre principalele cauze generatoare de accidente rutiere. Conduceți responsabil! Controalele de acest gen sunt zilnice”, a transmis IPJ Cluj.

DN1C, drumul pe care au acționat polițiștii, este supranumit și „drumul morții” fiindcă acolo au loc foarte multe accidente grave. Locuitorii din Jucu au făcut chiar și o petiție pentru a presa autoritățile să ia măsuri. Mai multe detalii despre acest subiect AICI.

Deși viteza limită era în urma cu mai mulți ani 70 km/h pe acea porțiune din drum, limita a coborât în 2014 la 50 km/h din cauza accidentelor.

CITEȘTE ȘI:

„Stop accidentelor!” Locuitorii din Jucu cer măsuri pentru siguranța șoferilor: „Șoseaua s-a lărgit la 4 benzi și a devenit «drumul morții»”

Locuitorii din Jucu câștigă? Se montează „stâlpișori” pe „drumul morții”, iar semaforul din zonă va funcționa mai mult timp

Ultimele Stiri
abonare newsletter