Actualitate

FOTO Tânără din Oradea, arestată după ce a fost prinsă cu 100 de pastile de ecstasy. Analiza specialiștilor clujeni a relevat drogul de mare risc MDMA

O orădeancă de 25 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prinsă în timp ce a comercializat 100 de pastile de ecstasy. Specialiștii din Cluj au depistat prezența drogului de mare risc.

Orădeancă arestată preventiv pentru comercializarea comprimatelor de ecstasy/ captură foto politiaromana Orădeancă arestată preventiv pentru comercializarea comprimatelor de ecstasy/ captură foto politiaromana

 

 


Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict, în municipiul Oradea, într-un dosar având ca obiect comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

 


Astfel, polițiștii au prins în flagrant delict, în municipiul Oradea, o tânără, de 25 de ani, din aceeași localitate, în timp ce ar fi comercializat 100 de comprimate de ecstasy, informează Poliția Română.

„Poliţiştii au prins în flagrant delict, în municipiul Oradea, o tânără, de 25 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce ar fi comercializat 100 de comprimate de ecstasy. 


Tânără din Oradea, arestată pentru comercializarea pastilelor ecstasy/ captură foto Poliția Română

Ca urmare a constatării tehnico-ştiinţifice efectuată de către specialiştii Laboratorului de Analize şi Profil al Drogurilor Cluj-Napoca, s-a stabilit faptul că întreaga cantitate de comprimate are ca substanţă activă MDMA (drog de mare risc). 

Tânără din Oradea, arestată pentru comercializarea pastilelor ecstasy/ captură foto Poliția Română

La data de 3 ianuarie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Satu Mare au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de persoana în cauză, ulterior aceasta fiind prezentată unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, precizează sursa citată.


Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

CITEȘTE ȘI:

Razii ale polițiștilor în zona municipiului Dej. Tânără prinsă la volan sub influența drogurilor

Un tânăr care livra droguri în Cluj a fost arestat! Drogat și fără permis, își vindea marfa cu mașina la comandă

Ultimele Stiri
abonare newsletter