Actualitate

Un tânăr care livra droguri în Cluj a fost arestat! Drogat și fără permis, își vindea marfa cu mașina la comandă

Un tânăr de 27 de ani care distribuia droguri în Bistrița-Năsăud și Cluj a fost arestat preventiv. El conducea drogat și fără permis o mașină cu numere de înmatriculare false când polițiștii l-au prins.

Tânăr de 27 de ani, arestat pentru că distribuia droguri în Cluj și Bistrița-Năsăud / Foto: depositphotos.com Tânăr de 27 de ani, arestat pentru că distribuia droguri în Cluj și Bistrița-Năsăud / Foto: depositphotos.com

 

 


Tânărul a fost prins în flagrant delic de polițiștii bistrițeni, care au efectuat în cursul zilei de joi cinci percheziții în Bistrița-Năsăud și Cluj.

 


El este bănuit în prezent că a distribuit cannabis și substanțe psihoactive și că livrările le făcea cu diverse mașini, fără permis.

Polițiștii l-au depistat de mai multe ori pe acesta într-o mașină fără numere de înmatriculare, fără permis, drogat și pregătit să distribuie droguri, scrie bistriteanul.ro.


Ultima dată când a fost depistat, a fost arestat preventiv:

„Pentru depistarea tânărului de 27 de ani, polițiștii de la combaterea criminalității organizate, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, au realizat, în dimineața de 23 noiembrie a.c., o acțiune de prindere în flagrant delict, iar acesta a fost depistat în trafic, la volanul unui autoturism.


În urma verificării autoturismului, polițiștii au constatat că numerele de înmatriculare aparțin altui autoturism. La fața locului a fost solicitat un echipaj al Compartimentului Rutier Năsăud, care, în urma celor constatate, a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, precizează IPJ BN, într-un comunicat de presă.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Noi detalii în cazul lui Culiță Sterp! Manelistul era și DROGAT când a făcut accident în Piața Avram Iancu

Proiect de lege: șoferii fără permis, drogați sau băuți care fac accident, direct la ÎNCHISOARE!

abonare newsletter