Actualitate

Politiștii locali din Cluj, în misiune urgentă la KFC! Au pornit girofarurile cât timp și-au luat mâncarea. VIDEO

Polițiștii locali au fost surprinși pe o filmare în timp ce se aflau într-o „misiune urgentă” la KFC, în centrul Clujului! Mașina de serviciu îi aștepta cu girofarurile pornite.

Polițiștii locali au parcat ilegal și au lăsat girofarurile pornite, cât timp au mers la KFC în centrul Clujului ca să își cumpere de mâncare / Foto: Twitter Polițiștii locali au parcat ilegal și au lăsat girofarurile pornite, cât timp au mers la KFC în centrul Clujului ca să își cumpere de mâncare / Foto: Twitter

 

 


Un bărbat a filmat doi polițiști locali din Cluj-Napoca în timp ce se îndreptau, de la KFC din Centru, spre mașina de serviciu, lăsată cu girofarurile pornite.

Polițiștii locali se aflau, de-a dreptul, într-o „misiune urgentă”.


Videoclipul a fost postat pe Twitter, iar internautul a denumit misiunea drept „o operațiune specială de umplere a burților”. El se plânge de faptul că dacă s-ar afla în locul polițiștilor și ar opri mașina în acel loc, cu avariile pornite, și-ar fi primit amendă și autoturismul ar fi ridicat cu platforma:

„Dacă eu aș opri acolo cu avariile pornite și aș merge la KFC, ăia doi “polițiști” ar sări cu amenda și ar chema să-mi ridice mașina. Dar ei erau într-o operațiune specială de umplere a burților și atunci totul e permis, girofar, oprit aiurea”, scrie Radu, pe Twitter.


De precizat este faptul că sediul nou al Poliției Locale se află pe strada Iuliu Maniu nr. 16, la 170 de metri distanță de KFC Centru, unde polițiștii au și locuri de parcare.

UPDATE: Comisia de disciplină a fost sesizată.


„Potrivit procedurilor legale, sesizarea a fost trimisă Comisiei de disciplină. Aceasta va verifica împrejurările în care s-a petrecut fapta, urmând să stabilească sancțiunea”, a transmis Departamentul mass-media al Primăriei Cluj-Napoca. 

Recent, polițiștii locali au fost implicați în mai multe incidente discutabile, în care au fost acuzați de purtare abuzivă. Recent, un bărbat ar fi acuzat că un polițist local clujean l-ar fi bătut într-un sediu al Poliției din municipiu. Un eveniment similar s-a întâmplat și în luna iunie a acestui an, când un tânăr ar fi fost agresat de un polițist în fața secției 4 de Poliție din Mănăștur și a ajuns la UPU.


De asemenea, un polițist local a fost acuzat în 2021 că a băutut un cerșetor, iar altul a fost acuzat că urmărește persoane ca un „agent secret” pe parcursul aceluiași an.

CITEȘTE ȘI:

Polițistul care a omorât joi un copil pe trecerea de pietoni NU era în misiune, deși avea girofarul pornit

Polițistul care s-a împușcat în cap era victimă în dosarul de corupție deschis de DNA. Bărbatul se află în comă la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter