Actualitate

Tânără din Cluj, hărțuită de un rapper și amenințată cu moartea. Hărțuitorul ar fi fost agresat de un polițișt

O tânără din Cluj-Napoca a fost hărțuită de un rapper și amenințată cu moartea de prietenul acestuia. Tânărul susține că a fost bătut de un polițist când a fost chemat la secția de Poliție.

Un rapper ar fi fost bătut de un polițist în fața secției 4 de Poliție din Mănăștur / Foto: captură ecran Google Maps

 

 


Rapperul MobTrap susține că a fost agresat fizic de un polițist în fața secției 4 de Poliție din Mănăștur „fără motiv”. Tânărul a fost reținut timp de 24 de ore la Poliție, iar după ce a ieșit a postat un videoclip pe TikTok în care a spus ce s-a întâmplat. Vezi AICI.

 


Rapperul ar fi ajuns și la UPU înainte de a fi reținut pentru 24 de ore.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Vineri, 24 iunie, IPJ Cluj a declarat că pe numele tânărului a fost emis un ordin de protecție fiindcă acesta ar fi amenințat o tânără de 20 de ani cu acte de violență, iar prietenii lui ar fi amenințat-o cu moartea ca să nu meargă la Poliție.


Când a ajuns la secția de Poliție pentru a fi informat despre măsurile dispuse, rapperul ar fi avut un comportament agresiv, fapt care a dus la imobilizarea sa.

Se fac „verificări pe linie internă” privind comportamentul polițistului

Conducerea Inspectoratului a dispus și verificări pe linie internă privind modul în care a fost „imobilizat” tânărul, spun reprezentanții IPJ Cluj.


„La data de 22 iunie a.c., o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj a sesizat Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție, cu privire la faptul că la data de 23 martie a.c., un tănăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, prin intermediul unei înregistrări video postate pe platformele de socializare. Ulterior, la data de 17 iunie a.c., în timp ce se afla în prezența mai multor persoane, în zona unei baze sportive din cartierul Mănăștur, ar fi fost amenințată din nou de cel în cauză cu acte de violență, provocându-i acesteia o stare de teamă.

Totodată, tânăra a reclamat faptul că a fost intimidată și amenințată cu moartea, prin intermediul unui mesaj trimis de cel în cauză unei cunoștințe comune, pentru a nu sesiza poliția despre situația de fapt.

În cauză, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au demarat cercetările, context în care s-a emis un ordin de protecție provizoriu, aspect care a condus la invitarea la sediul unității de poliție a tânărului de 19 ani, în scopul informării asupra  prevederilor și măsurilor dispuse. Aflat la sediul secției de poliție, tânărul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență agenților de poliție și instituției, context în care a fost îndrumat să manifeste un comportament civilizat. Acesta ar fi devenit agresiv, polițiștii procedând astfel la imobilizarea lui.

Au fost demarate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare în formă continuată și influențarea declarațiilor, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză. Unitatea de parchet competentă a fost informată cu privire la amenințările cu moartea și intențiile de distrugere a bunurilor instituției adresate de cel în cauză polițiștilor, în vederea analizării existenței sau inexistenței elementelor constitutive ale infracțiunii de ultraj”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat agresiv, încătușat într-un autobuz care circula prin Cluj! A amenințat șoferul, pasagerii și polițiștii care au intervenit

Adolescent, tăiat la gât cu un briceag de un băiat de 15 ani, în Oradea! Victima a intrat în operație de urgență

Ultimele Stiri
abonare newsletter