Actualitate

Polițistul care s-a împușcat în cap era victimă în dosarul de corupție deschis de DNA. Bărbatul se află în comă la spital

Polițistul care s-a împușcat, luni, cu arma din dotare era victimă în scandalul izbucnit în urmă cu o săptămână la Cluj, când procurorii DNA au deschis o investigaţie asupra mai multor superiori din Poliţia Cluj și Dej.

Polițistul care s-a împușcat, luni, cu arma din dotare era victimă în scandalul izbucnit în urmă cu o săptămână la Cluj, când procurorii DNA au deschis o investigaţie asupra mai multor superiori din Poliţia Cluj și Dej/ FOTO: captură ecran dejeanul.ro Polițistul care s-a împușcat, luni, cu arma din dotare era victimă în scandalul izbucnit în urmă cu o săptămână la Cluj, când procurorii DNA au deschis o investigaţie asupra mai multor superiori din Poliţia Cluj și Dej/ FOTO: captură ecran dejeanul.ro

 

 


Luni, 31 octombrie, un incident deosebit de grav, luni dimineață, la Poliția Dej. Un polițist s-a împușcat cu arma din dotare.

 


Alături îi era un alt agent pe care urma să îl schimbe, martor la întreaga scenă. Polițistul a luat pistolul, l-a încărcat și s-a împușcat în cap. Glonțul a ieșit prin partea opusă și a spart geamul dinspre stradă, fiind găsit de anchetatori pe trotuar, conform dejeanul.ro

 


Victima a fost transportată la Spitalul din Dej, în comă, iar de aici, a fost transferat la Spitalul Militar din Cluj.

„A venit în stare gravă, cu traumatism cranian, cu materie cenușie afectată. Era prea grav și neurochirurgia a decis că e în afara tratamentului. E ținut în viață de aparate”, a declarat Alina Ștreang, șefa UPU Spitalul Municipal Dej, citată de știrileprotv.ro.


Potrivit sursei citate, polițistul care a recurs la gestul extrem de a se împuşca cu arma din dotare este implicat în scandalul izbucnit în urmă cu o săptămână la Cluj, când procurorii anticorupție au deschis o investigaţie asupra mai multor superiori din Poliţia Cluj și Poliția Dej. Acesta este de fapt victimă în dosarul de corupţie de la Poliţia Dej. 

Acesta se afla printre politiștii care nu ar fi avut o relație foarte bună cu fostul comandant, Marton Elek, săltat de DNA pentru abuz în serviciu. Agentul ar fi fost obligat frecvent să ponteze ore suplimentare pentru şeful lui, chiar dacă acesta nu se afla la birou. Cum a refuzat de câteva ori ordinele, ofiţerul de serviciu s-ar fi trezit implicat şi într-o anchetă disciplinară, sub pretextul că nu a respectat obligaţia de a raporta către superiorul direct orice eveniment.


 

CITEȘTE ȘI:

Un polițist din Dej s-a împușcat cu arma din dotare. A fost grav rănit!

OFICIAL. Fostul șef al IPJ Cluj, Mircea Rus, și alți 3 comisari de poliție, urmăriți penal și reținuți de procurorii anticorupție. De ce sunt acuzați?

Ultimele Stiri
abonare newsletter