Actualitate

Ce pedeapsă a primit polițistul local din Cluj care a bătut un cerșetor? Victimă: „M-au aruncat în dubă plin de sânge”

Un agent din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a bătut crunt un cerșetor și apoi i-a oferit bani pentru a nu depune plângere, scrie clujust.ro.

Polițistul local clujean a fost pus sub control judiciar. Polițistul local clujean a fost pus sub control judiciar.

Cerșetorul este un bătrân și povestește că a fost bătut de polițistul local clujean și dus în afara orașului, după care i s-au luat actele, banii și telefonul, conform clujust.ro.

„M-au bătut la sediul Poliției Locale și erau toți colegii lui acolo și nu a zis unul, gata, l-ai omorât. Mi-a spart arcada, mi-a spart buza în două, am fost cusut la Urgență, la spital. M-au găsit doi copii minori că altfel eram mort. Ei au chemat SMURD-ul. Au fost polițiștii și mi-au luat declarații. Când m-au adus din pădure au venit și criminaliștii. Au luate actele de la medic. Nu puteam respira, eram mort. Cu buzele crăpate, dinții sparți.


M-au luat și m-au aruncat în dubă plin de sânge cum eram și m-au dus în pădure unde m-au aruncat. Acolo mi-au băgat mâna în buzunar și au luat tot, telefon și acte și câțiva bănuți, vreo 30 de lei. Telefonul mi l-a rupt acolo în fața mea. M-au lăsat acolo să mor să nu mai știe nimeni unde am cerșit”, se arată în dosarul instanței, conform sursei citate.

Citește articolul integral pe clujust.ro.


Foto: Arhivă

CITEȘTE ȘI:

Cât de eficientă e Poliția Locală? Consilier local: „Avem o problemă cu încasarea. Amenzile sunt inutile”/Boc: „Cluj e printre cele mai sigure orașe din UE”

Ultimele Stiri
abonare newsletter