Actualitate

Vreme schimbătoare în această săptămână la Cluj-Napoca! VEZI prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea în Cluj-Napoca va fi instabilă în această săptămână. De la zile cu maxime de 20 de grade Celsius, la zile cu ploi și minime care vor ajunge la 4 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca va fi instabilă în această săptămână/ Foto: monitorulcj.ro Vremea în Cluj-Napoca va fi instabilă în această săptămână/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Potrivit prognozei Accuweather, vremea la Cluj-Napoca va fi schimbătoare, de la zile cu mult soare și șanse reduse de ploaie, la zile cu ploi și temperaturi maxime de 14 grade Celsius.

 


Prognoza meteo pentru următoarele zile în Cluj-Napoca:

Luni, 3 octombrie, meteorologii anunță că ploaia își va face simțită prezența, șansele de precipitații fiind de 81%. Maxima zilei va ajunge la 15 grade Celsius, iar minima va fi de doar 7 grade.

Marți vremea se răcește și nu scăpăm de ploi. Maxima zilei va ajunge la 14 de grade Celsius, iar minima va coborî la valoarea de 4 grade. Șansele de ploaie vor fi de 84%.


Miercuri soarele va începe să-și facă simțită prezența. Șansele de ploaie vor fi aproape inexistente, iar temperaturile maxime vor urca la valoarea de 17 grade Celsius.

Joi vom avea parte de o zi caldă pentru data din calendar. Meteorologii anunță 18 grade Celsius, iar cerul va fi însorit. Pe timpul nopții maximele vor fi de 6 grade Celsius.


Vineri, 7 octombrie, maximele vor urca la 20 de grade Celsius, iar norii pe cer vor fi înexistenți. Șansele de ploaie sunt de 0%, iar vremea de afară va fi perfectă pentru o plimbare în parc.

 

CITEȘTE ȘI:

Furtuna a făcut RAVAGII în județul Cluj! Copaci căzuți, case inundate și mai mulți stâlpi de curent au fost afectați. FOTO

O furtună scurtă face ravagii în Cluj: copaci căzuți, locuințe inundate și cabluri de curent avariate

Ultimele Stiri
abonare newsletter