Timp Liber

Băutura alcoolică care tratează rapid răceala. Luptă cu anemia și scade colesterolul

Băutura alcoolică care tratează rapid răceala. Băuturile alcoolice, consumate moderat pot avea efecte benefice pentru organism.

Băutura alcoolică care tratează rapid răceala. Luptă cu anemia și scade colesterolul. Băutura alcoolică care tratează rapid răceala. Luptă cu anemia și scade colesterolul.

 

 


Băutura alcoolică care tratează rapid răceala. Este cunoscut faptul că băuturi alcoolice precum vinul, șampania ori berea, consumate fără a face exces, au proprietăți benefice pentru sănătate.

 


Băutura alcoolică care tratează rapid răceala și ajută la oxigenarea creierului

Dacă șampania este recomandată persoanelor la dietă datorită numărului redus de calorii, berea este conosiderată cea mai sănătoasă băutură alcoolică, țuica este recomandată și utilizată încă de foarte mult timp pentru a trata simptomele răcelii.

CITEȘTE ȘI:


Băutura care vindecă plămânii. Are efect antiinflamator, calmează tusea și ameliorează durerea în gât

Băutura alcoolică benefică pentru organism. E bună pentru inimă și arde grăsimile, te ajută să slăbești


Astfel, țuica fiartă cu piper, consumată, desigur, în cantități mici, este printre cele mai cunoscute remedii împotriva răcelii. Țuica poate fi utilizată în caz de gripă și răceală inclusiv pentru frecție, ajutând corpul să transpire și să elimine astfel toxinele. Vaporii calzi de alcool ajută totodată și la oxigenarea creierului.

Băutura alcoolică care tratează rapid răceala. Regenerează ficatul și conține vitamine

Dar această băutură nu este benefică doar în cazurile de răceală și gripă, ci inclusiv pentru cei care au probleme cu ficatul, având proprietatea de a-l regenera. Acest lucru se datorează vitaminelor A, B, C și D pe care le conține.


Foarte important de reținut este faptul că atunci când este consumată în exces, țuica poate avea efectele inverse, provocând boli grave.

Băutura alcoolică care tratează rapid răceala. Luptă cu anemia și scade colesterolul

Țuica conține totodată și fier, fiind deci un aliat împotriva anemiei.


Conform unor studii, s-a demonstrat inclusiv că țuica de prune ajută la reducerea colesterolului „rău” și accelerează procesul de producere a celulelor roșii.

CITEȘTE ȘI:

Condimentul care te ajută să slăbești și tratează celulita. Combate cariile și scade riscul de infarct

Alimentul care protejează și repară ficatul. Te ajută să slăbești și previne cancerul

Planta care tratează durerile de dinți. Calmează durerile de articulații și tratează astmul și bolile respiratorii

abonare newsletter