Timp Liber

Fructul care repară ficatul. Are efect anticancerigen, te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar

Fructul care repară ficatul. Ficatul are de suferit de pe urma unui stil de viață nesănătos care include lipsa activității fizice ori consumul în exces al alcoolului, tutunului ori medicamentelor.

Fructul care repară ficatul. Are efect anticancerigen, te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar. Fructul care repară ficatul. Are efect anticancerigen, te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar.

 

 


Fructul care repară ficatul. Toate aceste excese pot îmbolnăvi ficatul treptat, iar în timp să se ajungă la probleme grave de sănătate. Un stil de viață echilibrat poate preveni slăbirea și îmbolnăvirea ficatului, iar consumul unor alimente benefice pentru sănătatea organismului vin în completare.

 


Fructul care repară ficatul. Elimină toxinele din organism

Specialiștii recomandă o serie de alimente, fructe ori băuturi benefice pentru ficat, însă printre cele mai eficiente este grapefruitul.

CITEȘTE ȘI:


Fructul care menține oasele sănătoase. Previne cancerul, anemia și te ajută să slăbești

Băutura care reduce stresul și oboseala. Relaxează mușchii și scade presiunea sângelui


Acest fruct este foarte bogat în antioxidanți și vitamina C și astfel ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Fructul care repară ficatul. Este anticancerigen și arde găsimile

De asemenea, grapefruitul ajută la reducerea colesterolului și ajută ficatul la arderea găsimilor. Acesta este bogat și în vitamina A și poate acționa ca un laxativ, fiind totodată un aliment anticancerigen.


Grapefruitul conține potasiu și are totodată rol în menținerea tensiunii arteriale în limite normale. Acest fruct ajută inclusiv la hrănirea și susținerea florei bacteriene.

Fructul care repară ficatul. Te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar

Grapefruitul este recomandat și persoanelor care vor să slăbească, fiind un fruct sărac în calorii, hidratant (conține 92% apă) și energizant.

De asemenea, are proprietatea de a întări sistemul imunitar, de a reduce nivelul trigliceridelor și de a ține glicemia sub control.

CITEȘTE ȘI:

Fructul supranumit „fructul zeilor”, cu multe beneficii pentru organism. Îmbunătățește vederea și scade tensiunea arterială

Condimentul care îți stimulează memoria. Are efecte anti-cancer și ajută la scăderea colesterolului

Ultimele Stiri
abonare newsletter