Timp Liber

Ceaiul ce reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Scade tensiunea arterială și are proprietăți anti-cancer, anti-bacteriene

Ceaiul care reduce colesterolul și este perfect pentru slăbit. Deși te-ai aștepta, nu este ceaiul verde și are numeroase beneficii pentru organism, precum proprietăți anti-bacteriene și anti-cancer.

Ceaiul ce reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Scade tensiunea arterială și are proprietăți anti-cancer, anti-bacteriene

 

 


De asemenea, ceaiul care reduce colesterolul și este perfect pentru slăbit are „puterea” de a scădea tensiunea arterială.

 


Este vorba despre ceaiul de hibiscus, care are și o aromă plăcută, dar și multe beneficii pentru sănătatea noastră.

Ceaiul de hibiscus ne poate ajuta să reducem colesterolul „rău”, datorită proprietăților hipolipemiante, scrie secom.ro. Ceaiul acesta poate preveni afecțiunile cardiovasculare și este bun pentru persoanele care suferă de diabet. Totuși, dacă ești interesat și de aspectul fizic trebuie să știi că acest ceai este perfect pentru slăbit, care se leagă și de reducerea colesterolului.


Există studii care au arătat efecte pozitive ale ceaiului de hibiscus asupra greutății corpului. Hibiscus a dus la un indice de masă corporală mai scăzut, la fel și pentru grăsimea și greutatea corporală. El reduce și trigliceridele.

Ceaiul care reduce colesterolul, perfect pentru slăbit. Are proprietăți anti-bacteriene și anti-cancer

Ceaiul de hibiscus, adică ceaiul  care reduce colesterolul și este perfect pentru slăbit, are proprietăți curative. Spre exemplu, acest ceai te ajută să scapi sau să previ infecțiile tractului urinar. El are proprietăți anti-bacteriene.


Această plantă are proprietăți care pot ajuta organismul în lupta cu infecțiile fungice/bacteriile, potrivit sanatatesinatura.info. Ea conține compuși pe care și afinele îi au în compoziție. Afinele sunt și ele susținute ca un aliment folositor în îmbunătățirea sănătății căilor urinare.

Totodată, ceaiul care reduce colesterolul și este perfect pentru slăbit are și proprietăți anti-cancer, nu doar anti-bacteriene. Mai exact, acest ceai conține acid protocolatchuic ce deține proprietăți antioxidante și antitumorale.


Un studiu a arătat că dacă consumi ceai de hibiscus, acesta poate încetini creșterea celulelor canceroase, specifice leucemiei. Totodată, neadministrat cu atenție, potrivit unui alt studiu acest ceai ar putea inhiba creșterea celulelor canceroase de piele.

CITEȘTE ȘI:

Leguma cu beneficii pentru inimă. Îmbunătățește vederea, are proprietăți anti-cancer și protejează vasele de sânge


Fructul care previne oboseala și insomnia. Reduce riscul de astm, cancer și are multe beneficii pentru organism

Ceaiul care reduce colesterolul, perfect pentru slăbit. Scade tensiunea arterială

Pe lângă toate beneficiile pe care le-am menționat deja, precum reducerea colesterolului, faptul că este perfect pentru slăbit, are proprietăți anti-bacteriene și anti-cancer, ceaiul de hibiscus contribuie la scăderea tensiunii arteriale.

Consumul acestui ceai ajută la scăderea tensiunii arteriale sistolice și diastolice, având proprietăți antihipertensive.

Încă un lucru valoros la acest ceai este rolul său de a întări sistemul imunitar, având în vedere conținutul bogat de Vitamina C din frunzele de hibiscus. Acest ceai vă poate proteja atât sistemul imunitar, cât și organismul împotriva răcelilor.

Nu trebuie făcut, totuși, exces de ceaiul de hibiscus, iar persoanele cu tensiune arterială scăzută, persoanele cu diabet sau femeile însărcinate ar trebui să evite acest ceai.

Dacă luați medicamente, înainte de a consuma ceai de hibiscus este recomandat un consult medical.

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care previne cancerul și întărește oasele. Stimulează sistemul imunitar, nervos și te ajută să slăbești rapid

Ceaiul care ameliorează durerile de cap. Tratează insomniile și luptă împotriva infecțiilor bacteriene de la nivelul pielii

abonare newsletter