Timp Liber

Locurile de picnic, pregătite pentru clujeni de 1 Mai. Există locuri speciale și pentru ceaune.

Valea Gârbăului este locul tradițional ales de clujeni pentru a petrece ziua de 1 Mai. În acest an, zona a fost amenajată în mod special.

Locurile de picnic, pregătite pentru clujeni de 1 Mai/ Foto: Dan Ștefan Tarcea - Facebook Locurile de picnic, pregătite pentru clujeni de 1 Mai/ Foto: Dan Ștefan Tarcea - Facebook

 

 


Valea Gârbăului este locul ales în mod tradițional de mulți clujeni cu ocazia mini-vacanței de 1 Mai. 


Primăria Cluj-Napoca a reinstalat grilajele pentru grătare - 18 grătare, a igienizat zona, iar în cursul zilei de astăzi vor fi amplasate toalete ecologice și un rezervor de apă. 


„Am amenajat spații speciale pentru a vă bucura de tradiționalul grătar de 1 Mai în zona Valea Gârbăului și la Baza Sportivă din Gheorgheni!
La Baza Sportivă din Gheorgheni, au fost amplasate 4 foișoare, fiecare dotate cu câte 3 grătare, alături de un loc special dedicat pentru ceaun.
Pe Valea Gârbăului, au fost amplasate 18 grătare, mese pentru picnic, toalete și puncte de alimentare cu apă.
În plus, pentru a vă asigura că veți petrece timp în aer liber fără niciun disconfort, au fost aplicate tratamente împotriva căpușelor în aceste zone.
Clujenii mai pot alege să se bucure de un picnic și în alte locuri minunate din Cluj, precum Parcul Central, Parcul La Terenuri, Parcul Feroviarilor, Parcul Armătura, Malurile Someșului, Parcul Colina sau Parcul Zorilor”, a transmis viceprimarul Dan Tarcea.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Programul magazinelor din Cluj de 1 Mai şi de Paşte. Cum vor funcționa supermarketurile?

Cum vor circula autobuzele în minivacanța de 1 mai și Paște? Linii suspendate sau cu program special.

abonare newsletter