Timp Liber

Fructul care previne obezitatea, cu multe beneficii. Previne îmbătrânirea prematură și cancerul

Fructul care previne obezitatea, cu multe beneficii pentru organism. Acest fruct este vedeta verii și este recomandat de specialiști datorită beneficiilor pe care le aduce sănătății noastre.

Fructul care previne obezitatea, cu multe beneficii. Previne îmbătrânirea prematură și cancerul/ Foto: pixabay.com Fructul care previne obezitatea, cu multe beneficii. Previne îmbătrânirea prematură și cancerul/ Foto: pixabay.com

 

Fructul care previne obezitatea, cu multe beneficii pentru organism. Fructele care reprezintă vedeta sezonului care tocmai a început și ne ajută să ne menținem sănătoși este piersica.


 

Aceste fructe sunt vedetele verii și sunt bogate în vitamine, antioxidanți și nutrienți.


 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Fructul care previne obezitatea, cu multe beneficii. Previne îmbătrânirea prematură

Fructul care previne obezitatea, cu multe beneficii. Piersicile spre surprinderea multora nu conțin grăsimi, au foarte puține calorii și conțin o cantitate mare de apă. Conform studiilor piersica conține compuși bioactivi care previn obezitatea și ajută la pierderea kilogramelor în plus.

De asemenea, fructul care previne obezitatea, previne și îmbătrânirea prematură a pielii. Anumite studii făcute în SUA indică piersicile ca fiind printre cele mai puternice alimente pentru stoparea proceselor de îmbătrânire. Se âin tratamente de până la 4 săptămâni, timp în care se consumă jumătate de kilogram de piersici pe zi, precum și 5-8 sâmburi, notează sfatnaturist.ro.


Totodată, aceste fructe ajută la menținerea vederii sănătoase. La fel ca și morcovii, piersicile conțin o cantitate mare de betacaroten, un antioxidant care consumat în cantități moderate ajută la menținerea vederii sănătoase și prevenirea anumitor boli precum cataracta.

 


CITEȘTE ȘI:

Planta care calmează arsurile solare. Întărește sistemul imunitar și stimulează creșterea părului

Alimentul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Reglează nivelul glicemiei și previne anemia

 

Fructul care previne obezitatea, cu multe beneficii pentru organism. Previne cancerul

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, fructul care previne obezitatea poate preveni apariția cancerului. Piersicile sunt bogate în compuși fenolici și carotenoizi, care prezintă proprietăți antitumorale și anticanceroase. Potrivit unui studiu, piersicile ajută la combaterea diferitelor tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de sân, cancerul pulmonar și cancerul de colon, amintește dieta.romedic.ro.

Magneziul din compoziția piersicilor ajută și la prevenirea stresului și a depresiei. Totodată, fructul care previne obezitatea este bogat în vitamina B care are efecto asemănător cu serotonina, adică hormonul fericirii.

 

CITEȘTE ȘI:

Leguma care te ajută să pierzi din kilogramele în plus. Previne anemia și crampele musculare

Leguma ieftină și sănătoasă care scade riscul de cancer. Reglează tensiunea arterială în câteva ore și curăță ficatul

Sucul cu 8 beneficii medicale: Are efecte anticancer, îmbunătățește vederea și ajută inima

Ultimele Stiri
abonare newsletter