Timp Liber

Alimentul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Reglează nivelul glicemiei și previne anemia

Alimentul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Acest aliment este folosit în multe rețete culinare, dar puțini știu ce proprietăți benefice aduce organismului.

Alimentul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Reglează nivelul glicemiei și previne anemia/ Foto: pixabay.com Alimentul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Reglează nivelul glicemiei și previne anemia/ Foto: pixabay.com

 

Alimentul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. 


 

Acest aliment are un conținut scăzut de calorii, este bogat în fibre și are o serie de proprietăți benefice importante pentru sănătatea organismului nostru. Este vorba despre fasolea verde.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Alimentul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Reglează nivelul glicemiei

Alimentul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Fasolea verde este un aliment sărac în calorii, dar bogat în fibre.  Fibrele sunt extrem de benefice pentru persoanele care suferă de sindromul de colon iritabil, celor care prezintă fluctuaţii de glicemie şi celor care doresc să slăbească, potrivit csid.ro.

De asemenea, acest aliment poate regla nivelul glicemiei. Fasolea verde este bogată în fibre vegetale și împiedică absorbția zaharurilor și reduce secreția de insulină.

Totodată, alimentul care te ajută să slăbești, poate preveni apariția osteoporozei. Datorită conținutului ridicat de vitamina, fasolea verde poate preveni pierderea calciului din oase și astfel poate combate osteoporoza.


 

CITEȘTE ȘI:


Leguma care te ajută să pierzi din kilogramele în plus. Previne anemia și crampele musculare

Leguma ieftină și sănătoasă care scade riscul de cancer. Reglează tensiunea arterială în câteva ore și curăță ficatul

 

Alimentul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Previne anemia

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, fasolea verde poate combate anemia. Nutriționiștii recomandă persoanelor cu deficit de fier să consume mai des fasole verde, sub formă de salată sau de suc extras din păstăile verzi, care le va asigura mineralul carent, scrie sfatnaturist.ro.

Alimentul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Chiar dacă are foarte multe beneficii, fasolea verde nu trebuie consumată în exces. În caz contract, aceasta poate provoca probleme digestive și gastrointestinale.

 

CITEȘTE ȘI:

Sucul cu 8 beneficii medicale: Are efecte anticancer, îmbunătățește vederea și ajută inima

Leguma care previne obezitatea și constipația. Îmbunătățește circulația sângelui

Ultimele Stiri
abonare newsletter