Timp Liber

Planta care previne cancerul. Îmbunătățește vederea și te ajută să slăbești

Planta care previne cancerul. Este printre cele mai benefice pentru sănătatea omului. Îmbunătățește vederea și te ajută să slăbești.

Planta care previne cancerul. Îmbunătățește vederea și te ajută să slăbești Planta care previne cancerul. Îmbunătățește vederea și te ajută să slăbești

 

 


Planta care previne cancerul este bogată în betacaroten, vitaminele A, B1, B2, B6, fosfor, magneziu, brom, cupru, potasiu, fier, proteine, glucide și lipide. 

Conform csid.ro, morcovul ajută la prevenirea cancerului, au efect anti-îmbătrânire, te ajută să ai o piele frumoasă și o vedere mai bună.


CITEȘTE ȘI:

Alimentul de post extrem de TOXIC pentru organism. Efecte negative precum obezitatea, Alzheimer sau scleroza


Băutura alcoolică benefică pentru organism. E bună pentru inimă și arde grăsimile, te ajută să slăbești

 


Morcovul, planta care previne cancerul. Îmbunătățește vederea

Morcovul, planta care previne cancerul este bogată în betacaroten.  Acesta este un antioxidant puternic, ce combate în special cancerul de colon, cancerul la plămâni și cel mamar. Pe lângă acest beneficiu, scad nivelul colesterolului rău care cauzează ateroscleroza. Alături de betacaroten, zeaxantină și luteină, morcovii previn afecțiunile oftalmologice.

Datorită conținutului de potasiu, morcovul ajută la echilibrarea nivelului de sodiu din organism și ține presiunea sângelui sub control.


Consumul regulat de morcovi contribuie la detoxifierea ficatului și ajută în lupta contra acneei. 

Planta care previne cancerul. Te ajută să slăbești

Conform ultimelor studii, morcovul, planta care vindecă cancerul și te ajută să slăbești, induce senzația de sațietate și menține tractul intestinal sănătos.

Morcovii sunt un ajutor indispensabil persoanelor care suferă de diabet. Pacienții care sunt diagnosticați cu diabet sunt sfătuiți să mănânce morcovi fierți, deoarece conțin cu 34% mai mulți antioxidanți decât cei cruzi.

Pentru conţinutul slab de calorii, morcovii sunt ideali în curele de slăbire. 100 grame de morcov conţin aproximativ 40 de calorii.
 

CITEȘTE ȘI:

Planta care reduce senzația de greață. Te scapă de stres și ameliorează durerile de cap

Condimentul care protejează ficatul. Tratează răceala și ameliorează durerile de dinți

abonare newsletter