Timp Liber

Fructul care previne bolile de inimă și cancerul. Este bogat în vitamine și te ajută să slăbești

Fructul care previne bolile de inimă și cancerul este o sursă importantă de vitamine și fibre. Este considerat un fruct minune datorită multiplelor beneficii pe care le aduce sănătății.

Fructul care previne bolile de inimă și cancerul. Este bogat în vitamine și te ajută să slăbești Fructul care previne bolile de inimă și cancerul. Este bogat în vitamine și te ajută să slăbești

 

Fructul care previne bolile de inimă și cancerul este o sursă importantă de vitamina A, C, K, fibre și potasiu. Este vorba despre prune. Atât prunele proaspete, cât și cele uscate conțin doi fitonutrienţi unici, denumiţi neoclorogenic şi acid clorogenic, care au calităţi antioxidante puternice, distrugând radicalii liberi care atacă celulele umane, scrie csid.ro


CITEȘTE ȘI:

Leguma care vindecă rapid ulcerul. Îmbunătățește vederea, ne apără de anemie și are multe beneficii


Alimentele TOXICE pentru piele. Le consumăm zilnic și provoacă grave probleme de sănătate

Fructul care previne bolile de inimă și cancerul. Este bogat în vitamine

Prunele, fructul care previne bolile de inimă și cancerul are beneficia maria supra persoanelor care țin dietă. Ele sunt sărace în calorii și se numără printre puținele fructe recomandate în diete. O singură prună conține 30 de calorii, adică 1,5% din caloriile recomandate pentru o dietă bazată pe 2.000 de calorii/zi.


Pe lângă aceste beneficii, prunele au un conținut ridicat de antioxidanți care ajută la îmbunătățirea memoriei și elimină celulele deteriorate care afectează creierul.

Potrivit sursei citate, prunele previn bolile de inimă deoarece sunt sărace în grăsimi.


Fructul care previne bolile de inimă și cancerul. Te ajută să slăbești rapid și sănătos

Pruna, fructul care previne bolile de inimă și cancerul. Te ajută să slăbești rapid și sănătos. Conform ultimelor studii, pigmentul roșiatic-albăstrui al prunelor, denumit și antocianină, ajută la prevenirea diverselor tipuri de cancer.

De asemenea, fructul care previne cancerul este recomandat persoanelor care suferă de astm. Coaja prunelor conține resveratrol. Această substanță are un rol calmant în cazul reacțiilor alergice care sunt urmate de crize de astm.


Pe lângă beneficiile menționate anterior, prunele previn îmbătrânirea prematură, osteoporoza, tratează afecțiunile oaselor, îmbunătățește vederea și reglează tulburările gastrointestinale.

CITEȘTE ȘI:

Planta care calmează tusea și stimulează sistemul imunitar. Este un aliat în lupta contra acneei

Planta care previne anemia. Scade riscul infarctului și reglează tensiunea arterială

abonare newsletter