Timp Liber

Ceaiul cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești, protejează inima și hidratează tenul

Ceaiul cu multe beneficii pentru organism. Consumat regulat, acest ceai este un adjuvant pentru foarte multe afecțiuni. Vezi ce beneficii îți aduce ceaiul minune.

Ceaiul cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești, protejează inima și hidratează tenul/ FOTO: depositphotos.com Ceaiul cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești, protejează inima și hidratează tenul/ FOTO: depositphotos.com

 

Ceaiul cu multe beneficii pentru organism. Fructul din care este făcut acest ceai este bogat în vitaminele A, C și K. Este vorba despre ceaiul de măceșe.


 

Măceșele se pot sub orice formă, precum sub formă de ceai, tinctură, infuzie, decoct, dar și sub formă de sirop.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Ceaiul cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești și protejează inima

Ceaiul cu multe beneficii pentru organism. Ceaiul de măceșe este un real ajutor pentru persoanele care doresc să scape de kilogramele în plus rapid și sănătos. Potrivit csid.ro,  datorită unui antioxidant numit tilirozidă, ceaiul de măceșe poate fi eficient la arderea eficientă a grăsimilor, ajutând astfel la scăderea în greutate. Extractul de măceșe poate reduce semnificativ procentul de grăsime corporală.

De asemenea, ceaiul care te ajută să slăbești, este benefic și pentru sănătatea inimii. Consumat regulat, ceaiul de măceșe poate regla tensiunea arterială.


Totodată, ceaiul de măceșe poate întări sistemul imunitar. Datorită conținutului ridicat de vitamina C, ceaiul care te ajută să slăbești, este ideal pentru a preveni sau trata gripa și răceala.

 


CITEȘTE ȘI:

Planta care reduce simptomele bolii Parkinson. Te ajută să pierzi din greutate și ameliorează astmul

Începe sezonul căpșunilor! Fructele care scad riscul de boli de inimă, benefice pentru diabetici și te mențin fertil

 

Ceaiul cu multe beneficii pentru organism. Hidratează tenul

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, ceaiul care te ajută să slăbești, aduce beneficii și pe plan extern. Conform livadacuceai.ro, este suficient să tamponăm tenul cu ceai de măceșe în fiecare seară pentru a scăpa de acnee, dar și pentru a avea tenul hidratat.

Ceaiul cu multe beneficii pentru organism. Ceaiul de măceșe protejează organismul de radicalii liberi care pot accelera procesul de îmbătrânire. Consumat regulat, ceaiul ajută la neutralizarea efectului radicalilor liberi și asigură un plus de energie organismului.

 

Foto: depositphotos.com

 

CITEȘTE ȘI:

Alimentul recomandat fumătorilor și diabeticilor: curăță plămâni și scade colesterolul

Fructul care te ajută să topești grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul și menține inima sănătoasă

Alimentul care menține inima sănătoasă, cu multe beneficii pentru organism. Previne cancerul și stimulează creierul

Ultimele Stiri
abonare newsletter