Timp Liber

Fructul care te ajută să topești grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul și menține inima sănătoasă

Fructul care te ajută să topești grăsimea de pe abdomen. Acest fruct a început să apară în magazinele din România, însă puțini îi cunosc toate proprietățile.

Fructul care te ajută să topești grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul și menține inima sănătoasă/ FOTO: pixabay.com Fructul care te ajută să topești grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul și menține inima sănătoasă/ FOTO: pixabay.com

 

Fructul care te ajută să topești grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. 


 

Acest fruct este foarte cultivat la nivel mondial cu peste 1.000 de soiuri. Este vorba despre pepenele roșu.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Fructul care te ajută să topești grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul

Fructul care te ajută să topești grăsimea de pe abdomen. Pepenele roșu are o grămadă de beneficii pentru organism. Acest fruct este bogat în apă și fibre. Conform unui studiu, fructele și legumele care conțin apă și fibre oferă organismului senzația de sațietate.

Totodată, pepenele roșu poate preveni și cancerul. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, pepenele roșu poate avea un rol în prevenirea cancerului. Licopenul s-a dovedit a fi eficient în special în prevenirea cancerului de prostată, scrie doc.ro.


De asemenea, fructul care te ajută să topești grăsimea de abdomen, reduce febra musculară. Sucul de pepene roșu este eficient în scăderea durerii musculare după exerciții.

 


CITEȘTE ȘI:

Alimentul care menține inima sănătoasă, cu multe beneficii pentru organism. Previne cancerul și stimulează creierul

Alimentul exotic care reglează nivelul zahărului din sânge. Menține părul sănătos și reduce colesterolul rău

 

Fructul care te ajută să topești grăsimea de pe abdomen. Menține inima sănătoasă

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, fructul care topește grăsimea de pe abdomen, este o sursă bogată de potasiu. Potrivit ghidnutritie.ro, potasiul este o componentă importantă a lichidelor din celulele corpului, care ajută la controlul ritmului cardiac și al tensiunii arteriale și oferă astfel o protecție împotriva bolilor de inimă , coronariene și accidentelor vasculare.

Fructul care te ajută să topești grăsimea de pe abdomen este benefic și pentru părul nostru, dar și pentru piele. Pepenele roșu conține vitamina A care stimulează regenerarea celulelor de colagen și elastină. Totodată, pepenele roșu conține licopen care protejează deteriorarea pielii de razele UV.

 

CITEȘTE ȘI:

Fructul care previne apariția bolii Alzheimer. Menține pielea tânără și întărește oasele

Legumă pe care trebuie să o adaugi în alimentație. Scade riscul de Alzheimer, cancer, diabet și boli de inimă

Fructul care previne cancerul de colon. Te menține tânăr și combate insomnia

Ultimele Stiri
abonare newsletter