Timp Liber

Alimentul care reduce riscul accidentului vascular cerebral și menține pielea sănătoasă. Consumat înainte de culcare provoacă insomnii

Alimentul care reduce riscul accidentului vascular cerebral și menține pielea sănătoasă. Acest aliment are multe proprietăți antioxidante și induce senzația de sațietate. Însă, consumat înainte de culcare provoacă insomnii.

Alimentul care reduce riscul accidentului vascular cerebral și menține pielea sănătoasă. Consumat înainte de culcare provoacă insomnii Alimentul care reduce riscul accidentului vascular cerebral și menține pielea sănătoasă. Consumat înainte de culcare provoacă insomnii

 

Alimentul care reduce riscul accidentului vascular cererbral și menține pielea sănătoasă este ciocolata neagră. Acest aliment este bogat în potasiu, seleniu, fosfor, calciu, vitaminele A, B12 și K.


Potrivit sfatulmedicului.ro, în afara aportului său bogat de antioxidanți și efectul de energizare, ciocolata neagră se mai remarcă și prin probioticele pe care le furnizează organismului.

Alimentul care reduce riscul accidentului vascular cerebral. Menține pielea sănătoasă

Ciocolata neagră este alimentul care reduce riscul accidentului vascular cerebral și menține pielea sănătoasă. Compușii bioactivi și flavonolii ajută la creșterea hidratării, prevenind deteriorarea și îmbunătățind fluxul de sânge.


Potrivit csid.ro, teobromina din ciocolata neagră, spre deosebire de alte alimente dulci, ajută la întărirea smalțului dentar.

Pe lângă că îmbunătățește starea de spirit și relaxează organismul, ciocolata neagră reduce riscul de dezvoltare a unor boli cardiovasculare, inclusiv accidentele vasculare cerebrale.


CITEȘTE ȘI:

Băutura de Crăciun TOXICĂ. Trebuie să o bei moderat dacă vrei să slăbești și să nu faci toxiinfecție alimentară


Alimentul care previne bolile de inimă, cu multe beneficii pentru organism. Te protejează de Alzheimer și te ajută să slăbești

 

Ciocolata neagră, alimentul care reduce riscul accidentului vascular cerebral. Provoacă insomnii

De asemenea, alimentul care reduce riscul accidentului vascular cerebral trebuie evitat dacă dorim să avem un somn liniștit. Din cauza că este un aliment bogat în polifenol, ciocolata neagră este primul de pe lista alimentelor care îți strică somnul și provoacă insomnii.


Pe lângă beneficiile menționate mai sus, ciocolata neagră ajută la tratarea simptomelor obezității. Consumată regulat, ciocolata neagră induce senzația de sațietate și te ajută să scapi de kilogramele în plus.

În plus ciocolata neagră, alimentul care reduce riscul accidentului vascular cerebral întărește sistemul imunitar, reduce sindromul premenstrual și este o sursă bună de fier pentru organism.

CITEȘTE ȘI:

Fructul care previne cancerul și hipertensiunea arterială. Îmbunătățește vederea și te ajută să slăbești

Planta care reduce senzația de greață. Te scapă de stres și ameliorează durerile de cap

abonare newsletter