Timp Liber

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Scade tensiunea arterială și menține pielea tânără

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Acest fruct este plin de vitamine și minerale importante pentru sănătatea noastră.

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Scade tensiunea arterială și menține pielea tânără/ Foto: pixabay.com Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Scade tensiunea arterială și menține pielea tânără/ Foto: pixabay.com

 

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Este vorba despre nectarine. Nectarinele sunt fructe dulci și aromate, fiind printre cele mai îndrăgite din întreaga lume. 


 

Despre nectarine se spune că au fost atât de apreciate de oameni încât le-au crezut fructe ale zeilor.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Scade tensiunea arterială

Nectarina, fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Chiar dacă sunt foarte dulci, nectarinele au un conținut scăzut de calorii și pot fi o gustare excelentă pentru persoanele care doresc să piardă din kilograme. Potrivit csid.ro, aceste fructe conțin aproximativ 85% apă, deci sunt foarte bune și pentru hidratare.

În 100 de grame de nectarine se găsesc doar 43 de calorii, 10 grame de carbohidrați (zaharuri), 1 gram de proteine, 1 gram de fibre.


Totodată, nectarinele ajută și la scăderea tensiunii arteriale. Consumul de sodiu în exces poate crește tensiunea arterială, însă acest efect poate fi combătut prin consumul de nectarine. O nectarină de dimensiune medie conține în jur de 285 g de potasiu, despre care se știe că echilibrează tensiunea arterială, scrie doc.ro.

 


CITEȘTE ȘI:

Leguma cu multe beneficii, pe care puțină lume le știe. Scade colesterolul instant și combate anxietatea

Fructul care previne cancerul și îmbunătățește memoria. Te ajută să pierzi din kilograme

 

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Menține pielea tânără

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, nectarinele consumate în cantități moderate pot combate îmbătrânirea prematură a pielii. Vitamina C din compoziția nectarinelor protejează pielea de razele UV și de posibilele daune, lăsând-o mai sănătoasă. Totodată, vitamina C ajută la producerea de colagen care conferă pielii elasticitatea și aspectul său tânăr.

Specialiștii recomandă nectarinele și femeilor însărcinate. Acidul folic din compoziția fructului care topește grăsimea de pe abdomen ajută la buna dezvoltare a fătului.

 

CITEȘTE ȘI:

Leguma care te ajută să slăbești rapid. Previne ulcerul gastric și menține oasele sănătoase

Fructul care menține inima sănătoasă, cu multe beneficii pentru organism. Previne îmbătrânirea și întărește sistemul imunitar

Ceaiul care tratează rapid indigestia și te ajută să slăbești. Elimină balonarea și întărește sistemul imunitar

abonare newsletter