Timp Liber

Fructul care previne cancerul de colon. Te menține tânăr și combate insomnia

Fructul care previne cancerul de colon, cu multe beneficii pentru organism. Acest fruct este unul recomandat de specialiști datorită beneficiilor pe care le are asupra organismului.

Fructul care previne cancerul de colon. Te menține tânăr și combate insomnia/ FOTO: pixabay.com Fructul care previne cancerul de colon. Te menține tânăr și combate insomnia/ FOTO: pixabay.com

 

Fructul care previne cancerul de colon. Aceste fructe au un gust inconfundabil dulce-acrișor și sunt foarte ușor de recunoscut. Vișinele sunt fructe bogate în antioxidanți și nutrienți importanți pentru organism.


 

Fructul care previne cancerul de colon are o aromă intensă și pot fi consumate atât în stare crudă, dar și sub formă de compoturi, sucuri, dulceață și prăjituri.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 



Fructul care previne cancerul de colon. Te menține tânăr

Fructul care previne cancerul de colon, cu multe beneficii pentru organism. Fiind o sursă importantă de fibre, vișinele ajută la o digestie bună. Acest fruct te ajută să previi obezitatea, care, potrivit oamenilor de știință, crește riscul cancerului de colon, dar și a altor tipuri de cancer.

Un studiu efectuat la Universitatea din Michigan, SUA, realizat pe șoareci a arătat un risc mai mic de cancer la colon în cazul celor cărora le-au fost introduse în dieta zilnică vișine, potrivit sfatulmedicului.ro.


Totodată, vișinele te ajută să te menții tânăr. Potrivit csid.ro, vişinele conţin de 19 ori mai mult betacaroten decât afinele. Betacarotenul  este un precursor al vitaminei A, care protejează vederea şi menţine elasticitatea pielii, împiedicând formarea ridurilor. 

De asemenea, fructul care previne cancerul de color, scad nivelul colesterolului rău. Datorită quercetinei din compoziția vișinelor, consumul regulat din acest fruct previne depunerea grăsimilor de pe vasele de sânge și scăderea nivelului colesterolului rău.


 

CITEȘTE ȘI:

Planta care tratează bolile de inimă și scade colesterolul din organism. Medicii o recomandă bolnavilor

Planta de sezon care previne anemia. Menține inima sănătoasă și calmează durerile de cap

 

Fructul care previne cancerul de colon. Combate insomnia

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, fructul care previne cancerul de colon, este un real ajutor și pentru persoanele care se confruntă cu insomnie. Consumate seara înainte de culcare, vișinele ajută la secreția de melatonină. Melatonina este un hormon care te ajută să ai un somn liniștit.

Fructul care previne cancerul ajută și la îmbunătățirea memoriei. Acest lucru este posibil datorită antioxidanților care ajută la îmbunătățirea funcționării creierului prin îmbunătățirea funcțiilor cognitive.

 

CITEȘTE ȘI:

Leguma care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Reglează glicemia și îmbunătățește vederea

Cancer la plămâni. Primele simptome ale cancerului pulmonar

Leguma ideală pentru curățarea ficatului. Un adevărat miracol pentru detoxifiere

Ultimele Stiri
abonare newsletter