Timp Liber

Ceaiul care tratează oboseala. Întărește sistemul imunitar și reduce riscul de accident vascular cerebral

Ceaiul care tratează oboseala. Ceaiurile au puterea de a ajuta organismul în diferite probleme. Există ceaiuri care ajută inclusiv în cazurile oboselii.

Ceaiul care tratează oboseala. Întărește sistemul imunitar și reduce riscul de accident vascular cerebral. Foto: depositphotos.com. Ceaiul care tratează oboseala. Întărește sistemul imunitar și reduce riscul de accident vascular cerebral. Foto: depositphotos.com.

 

 


Ceaiul care tratează oboseala. Oboseala apare din diferite cauze, iar dacă cauza acesteia nu este tratată, riscăm să devenim epuizați.

 


Pentru a preveni această situație, dar și pentru a trata oboseala înainte de a se ajunge la cazuri grave, specialiștii recomandă un timp de relaxare zilnic, iar remediile naturiste precum ceaiurile ne pot fi de un real ajutor.


CITEȘTE ȘI:


Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Stimulează sistemul imunitar și previne anemia

Băutura alcoolică care tratează rapid răceala. Luptă cu anemia și scade colesterolul


Ceaiul care tratează oboseala. Ajută persoanele cu afecțiuni urinare

Ceaiul de urzică este unul dintre remediile care funcționează pentru tratarea oboselii, fiind bogat în vitamine și minerale.

Astfel, ceaiul de urzică conține fier și calciu, fiind o armă împotriva oboselii fizice, dar și psihice. Primăvara este anotimpul urzicilor, fiind ușor de procurat și de folosit în diferite scopuri, fie în mâncare, infuzii ori ceaiuri.


Ceaiul de urzică este recomandat de specialiști inclusiv pentru a menține sănătatea căilor urinare, în special persoanelor care suferă de afecțiuni urinare.

Ceaiul care tratează oboseala. Previne îmbătrânirea și combate stresul

Această plantă conține de asemenea antioxidanți, care ajută la prevenirea îmbătrânirii. Totodată, urzica ajută la afecțiuni precum artrita, iar crema de urzică reduce durerea și vindecă rănile și arsurile, conform doc.ro.


Urzica este cunoscută și pentru îmbunătățirea activității cardiace și reduce riscul accidentelor vasculare cerebrale.

Vitaminele A, C, D, E şi K regăsite în urzică combat stresul și oboseala și au un rol important în întărirea sistemului imunitar.

Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Stimulează sistemul imunitar și previne anemia

Băutura alcoolică care acționează ca un medicament. Reduce stresul, menține inima sănătoasă și te ajută să slăbești

Condimentul care te ajută să slăbești și tratează celulita. Combate cariile și scade riscul de infarct

Ultimele Stiri
abonare newsletter