Timp Liber

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Stimulează sistemul imunitar și previne anemia

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen. Acest fruct este recomandat pentru persoanele care doresc să scape cât mai repede de kilogramele în plus rapid și ușor.

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Stimulează sistemul imunitar și previne anemia/ Sursă foto: pixabay.com Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Stimulează sistemul imunitar și previne anemia/ Sursă foto: pixabay.com

 

 


Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Este vorba despre coacăze.

 


Acrișoare și răcoritoare, coacăzele sunt fructele perfecte pentru primăvară și vară. Fie că le preferi pe cele roșii sau pe cele negre, trebuie să știi că din punct de vedere al beneficiilor, ele sunt similare, scrie doc.ro.

 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Coacăzele sunt bogate în antioxidanți și vitaminele B1, B2, B6 și C, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, flavonoizi, pectine și acizi organici.


Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Stimulează sistemul imunitar

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism, coacăzele. Acest fruct este un real ajutor pentru cei care doresc să piardă cât mai repede din kilograme rapid și sănătos.

Coacăzele sunt fructe hipocalorice, sărace în grăsimi. O dietă echilibrată de maxim 2.000 de kcal pe zi presupune un consum de maxim 78 de grame de grăsimi pe zi. O porție de coacăze nu depășește aportul de 63 de kcal și conține mai puțin de un gram de grăsimi, potrivit sfatulmedicului.ro.


De asemenea, coacăzele ne ajută să trecem mai ușor peste sezonul virozelor. O cană de coacăze conține o cantitate foarte mare de vitamina C. Acestea pot ajuta la întărirea sistemului imunitar și la calmarea gâtului iritat.

 

CITEȘTE ȘI:

Fructul care previne apariția bolilor cardiace, cu multe beneficii pentru organism. Combate cancerul și întărește sistemul imunitar

Uleiul esențial care acționează ca un calmant. Tratează acneea și alungă greața

 

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Previne anemia

Pe lângă beneficiile menționate anterior, coacăzele, fructul care topește grăsimea de pe abdomen este un ajutor și pentru persoanele care se confruntă cu anemia. Coacăzele sunt bogate în fier, care ajută la prevenirea anemiei.

Fiind bogate în calciu, coacăzele ajută și la întărirea dinților și a oaselor. Conform ultimelor studii, s-a demonstrat că acest fruct care topește grăsimea de pe abdomen este eficiente și în tratarea osteoporozei.

 

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Este un înlocuitor pentru cafea

Băutura alcoolică care acționează ca un medicament. Reduce stresul, menține inima sănătoasă și te ajută să slăbești

Băutura alcoolică care tratează rapid răceala. Luptă cu anemia și scade colesterolul

abonare newsletter