Ştiri din Transilvania

Cel mai TOXIC aliment, care grăbește îmbătrânirea. Îl consumăm zilnic

Cel mai toxic aliment, care grăbește îmbătrânirea. Românii îl consumă des, mai ales dimineața deși conține substanțe care grăbesc îmbătrânirea.

 

 


Mulți români consumă acest aliment, chiar dacă grăbește îmbătrânirea. Specialiștii trag un semnal de alarmă în privința lui.

Cel mai TOXIC aliment, care grăbește îmbătrânirea. Îl consumăm zilnic

Cel mai toxic aliment, care grăbește îmbătrânirea, este laptele cu grăsimi. Potrivit unui studiu realizat de oamenii de știință, persoanele care consumă des, îmbătrânesc cu patru sau cinci ani mai repede decât cei care îl evită.


Potrivit peroz.ro, persoanele care beau lapte care conține 0,3% grasime, pot rămâne tineri mai mult timp decat cei care preferă laptele cu 3,6% grasime.

Cel mai TOXIC aliment. Laptele cu grăsimi poate provoca cancer


Alimentul toxic care grăbește îmbătrânirea. Un studiu realizat de cercetătorii britanici de la Universitatea Havard a arătat că există o legătură directă între consumul constant de lapte din comerț și unele problema de sănătate. Persoanele care au renunțat la laptele bogat în grăsimi, au observat o reducere a migrenelor cu până la 80%.

Alimentul toxic care grăbește îmbătrânirea. Printre problemele grave se numără cancerul de colon (peste 56% dintre cazuri), cancerul mamar, cancerul ovarian, cancerul de plămâni sau cel de stomac.


Mulți români consumă acest aliment, chiar dacă grăbește îmbătrânirea. Unii nutriționiști consideră că laptele bogat în grăsimi poate provoca osteoporoza, mai ales la adulții de peste 30 de ani. Dacă este consumat zilnic, poate prezenta un risc ridicat de dezvoltare a bolii Parkinson la bărbații între 30 și 60 de ani.

Cel mai toxic aliment. Laptele de vacă chiar dacă este bogat în vitamina și calciu, se numără printre alimentele care grăbesc îmbătrânirea. Consumul excesiv de lapte poate provoca încetinirea digestiei, dezechilibrări hormonale și tulburări intestinale.


 

CITEȘTE ȘI

Planta ce vindecă inima, cu multe beneficii pentru organism. Previne bolile hepatice și reduce colesterolul ridicat

Ultimele Stiri
abonare newsletter