Timp Liber

Uleiul esențial care acționează ca un calmant. Tratează acneea și alungă greața

Uleiul esențial care acționează ca un calmant. Acest ulei esențial are numeroase beneficii pentru organismul nostru. Tratează acneea și alungă stările de greață.

Uleiul esențial care acționează ca un calmant. Tratează acneea și alungă greața/ Sursă foto: pixabay.com Uleiul esențial care acționează ca un calmant. Tratează acneea și alungă greața/ Sursă foto: pixabay.com

 

 


Uleiul esențial care acționează ca un calmant, cu multe beneficii pentru organism este uleiul de lămâie.

 


Uleiul esențial de lămâie are mai multe beneficii pentru sănătate, cum ar fi prevenirea și tratarea acneei sau grăbirea vindecării leziunilor cutanate minore.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Uleiul esențial de lămâie este un ingredient natural, extras din coaja lămâilor proaspete, prin presare la rece. Poate fi diluat într-un ulei purtător și aplicat pe piele, contribuind la sănătatea acesteia, dar poate fi utilizat și în aromaterapie, ca remediu pentru anxietate și epuizare, scrie doc.ro.


Uleiul esențial care acționează ca un calmant. Tratează acneea

Uleiul esențial care acționează ca un calmant, uleiul de lămâie, ajută și la tratarea acneei. Uleiul esenţial de lămâie este indicat mai ales în cazul persoanelor care au tenul gras sau suferă de acnee. Acest ulei cu multe beneficii pentru organism, curăţă foarte bine pielea, eliminând excesul de sebum şi impurităţile.

Aplicaţi câteva picături din uleiul esenţial de lămâie pe o compresă sau pe un disc demachiant apoi masaţi bine tenul. Este bine să ştiţi că uleiul esenţial de lămâie este un bun tratament şi pentru vindecarea herpesului, potrivit bioaddict.ro


Totodată, conform unui studiu realizat pe șoareci s-a demonstrate că uleiul esențial de lămâie a fost un puternic calmant și de îmbunătățire a dispoziției în timpul experimentelor de testare a stresului. 

CITEȘTE ȘI: 

Uleiul esențial care alungă greața și durerile de cap. Reduce simptomele colonului iritabil și ajută la circulația sângelui

Ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Este un înlocuitor pentru cafea

Uleiul esențial care acționează ca un calmant. Alungă greața

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, uleiul de lămâie, uleiul esențial care acționează ca un calmant, este de real ajutor pentru persoanele care se confruntă cu stări de greață. Potrivit unui studiu din anul 2014, inhalarea uleiului esențial de lămâie poate ajuta la reducerea senzației de greață.

Un alt beneficiu îl aduce și asupra concentrării noastre. Uleiul esențial de lămâie îmbunătățește starea de spirit a organismului, dar poate ajuta și la îmbunătățirea funcțiilor creierului.

 

CITEȘTE ȘI:

Băutura alcoolică care acționează ca un medicament. Reduce stresul, menține inima sănătoasă și te ajută să slăbești

Băutura alcoolică care tratează rapid răceala. Luptă cu anemia și scade colesterolul

Ultimele Stiri
abonare newsletter