Timp Liber

Băutura care previne infarctul. Ajută la hipertensiune și scade colesterolul

Băutura care previne infarctul. Această băutură de culoare roșie ajută la scăderea tensiunii arteriale și previne infarctul, dar și alte complicații.

Băutura care previne infarctul. Ajută la hipertensiune și scade colesterolul Băutura care previne infarctul. Ajută la hipertensiune și scade colesterolul

 

Băutura care previne infarctul și scade colesterolul din organism. În momentul în cate tensiune arterial este la un nivel ridicat, atunci pot apărea primele problem pentru organismal uman. Tensiunea arterial mare poate duce chiar și la infarct.


Conform unor studii realizate în Marea Britanie, aproximativ 1 din 3 persoane suferă de hipertensiune arterială. Menținera tensiunii arteriale la un nivel optim este cheia spre un stil de viață fără afecțiuni grave de sănătate.

Băutura care previne infarctul

Pentru a ține tensiunea arterial la un nivel optim, specialiștii din Marea Britanie recomandă un pahar de suc de roșii nesărat în fiecare zi.


Studiile au demonstrat că sucul de roșii nu numai că poate scădea tensiunea arterială, ci și poate ajuta la gestionarea nivelului de colesterol și la reducerea riscului de boli cardiovasculare. Această băutură pe bază de roșii are proprietăți care ajută la scăderea colesterolului.

Băutura care scade colesterolul  și previne infarctul

Conform unor sutdii apărute în revista Food Science and Nutrition, sucul de roșii poate reduce semnificativ tensiunea arterial dacă este consumat în mod constant.  Pentru a afla cu exactitate cât de efficient este sucul de roșii, specialiștii au analizat datele provenite de la 481 de participanți la studiu.


CITEȘTE ȘI:

Ingredientul cu efect antiinflamator, pe care îl ai în bucătărie. Combate cancerul și te scapă de răceală și tuse

Băutura care vindecă plămânii. Are efect antiinflamator, calmează tusea și ameliorează durerea în gât


Fiecare persoană a consumat în mod regulat suc de roșii, fiind observate îmbunătățiri în ceea ce privește tensiunea arterială după 12 luni.

Cercetătorii studiului au observat îmbunătățiri atât ale presiunii sistolice, cât și ale presiunii diastolice, precum și ale LDL, sau colesterolul „rău”.


Sucul de roșii previne infarctul

Specialiștii din Marea Britanie au concluzionat că sucul de roșii poate reduce hipertensiunea. Sucul de roșii este atât de puternic din cauza conținutului de potasiu. Potasiul este un mineral care are multiple funcții esențiale în corpul tău.

Consumul de alimente sau sucuri bogate în astfel de minerale ajută la optimizarea tensiunii arteriale, prevenind astfel infarctul și alte boli grave.

CITEȘTE ȘI:

Pălinca de prune, beneficii incredibile pentru organism: previne infarctul, bolile și stimulează memoria

Leguma care reduce riscul apariției cancerului. Scade riscul de infarct și întărește sistemul imunitar

Ultimele Stiri
abonare newsletter