Timp Liber

Condimentul care previne cancerul. E eficient în vindecarea ulcerului și te ajută să slăbești sănătos

Mai multe studii arată că acest condiment este cel care previne cancerul. Acesta este eficient în vindecarea ulcerului, dar ajută și la pierderea kilogramelor în plus, să slăbești sănătos.

Condimentul care previne cancerul. E eficient în vindecarea ulcerului și te ajută să slăbești sănătos Condimentul care previne cancerul. E eficient în vindecarea ulcerului și te ajută să slăbești sănătos

 

 


Toți îl avem în bucătărie și îl folosim de foarte multe ori, fiind un ingredient tipic românesc. Condimentul care previne cancerul este chiar mărarul.

 


Acesta are numeroase beneficii asupra organismului nostru și este folosit deseori în scop medicinal. 

Mărarul este bogat în multe vitamine vitale, A, C, care sunt esenţiale pentru o funcţionare optimă metabolică şi stimularea sistemului imunitar, potrivit csid.ro.


Condimentul care previne cancerul. Te ajută să slăbești sănătos

Mărarul nu doar că este condimentul care previne cancerul și are numeroase beneficii medicale, dar și ne ajută să ne menținem în formă sau să ne „reformăm” corpul. Cu ajutorul acestui condiment putem să pierdem kilogramele pe care nu ni le dorim și le avem în plus.

Acest condiment te ajută să slăbești sănătos, iar medicii recomandă celor care vor să facă acest lucru să introducă mărarul în alimentație. Acest condiment care previne cancerul este sărac în colesterol și are o încărcătură calorică scăzută, potrivit sursei citate.


De asemenea, acest condiment este bogat în fibre și are proprietăți hipocolesterolemiante. Consumul regulat de mărar, condimentul care previne cancerul, duce la scăderea colesterolului total, colesterolului „rău” din sânge, dar și la creșterea colesterolului „bun”.

CITEȘTE ȘI:


Planta care te vindecă de răceală și gripă. Te scapă de tuse și, combinată cu mierea, e ca un analgezic


Pâinea care NU îngrașă. Slăbește fără să renunți la alimentul nelipsit de pe masa românilor

Condimentul care previne cancerul. E eficient în vindecarea ulcerului

Mai departe, conform doc.ro, mărarul este condimentul care previne cancerul, având în vedere că unele studii recente au dovedit că extractul de mărar conține cantități mari de monoterpene. Mai exact, acestea sunt substanțe care stimulează activitatea enzimelor și care combat agenții cancerigeni.

Acest condiment care previne cancerul este foarte benefic și pentru digestie. Extractul de mărar reduce aciditatea gastrică, conform aceleași surse, și poate preveni ulcerul. Totodată, acesta este de ajutor și în vindecarea ulcerului.

Extractul de mărar se poate consuma în paralel cu tratamentul clasic prescris de medic, după consultarea cu acesta. Este important însă să nu consumi un extract de mărar care să conțină alcool.

CITEȘTE ȘI:

Planta ce vindecă inima, cu multe beneficii pentru organism. Previne cancerul și te ajută să slăbești

Planta ce vindecă repede răceala. Medicii o recomandă pentru că previne bolile de inimă și cancerul

Ultimele Stiri
abonare newsletter