Timp Liber

Fructul supranumit „fructul zeilor”, cu multe beneficii pentru organism. Îmbunătățește vederea și scade tensiunea arterială

Fructul supranumit „fructul zeilor”, cu multe beneficii pentru organism. Acest fruct are un conținut ridicat de antioxidanți, magneziu și potasiu și îmbunătățește vederea și scade tensiunea arterială.

Fructul supranumit „fructul zeilor”, cu multe beneficii pentru organism.  Îmbunătățește vederea și scade tensiunea arterială Fructul supranumit „fructul zeilor”, cu multe beneficii pentru organism. Îmbunătățește vederea și scade tensiunea arterială

 

 


Fructul supranumit „fructul zeilor”, cu multe beneficii pentru organism este fructul kaki. Potrivit csid.ro,  kaki este un fruct originar din China care se adaptează uşor condiţiilor climatice şi pe care-l găsim tot mai des în supermarketuri. 

 


Fructele kaki au o nuanţă roşu-maroniu sau oranj, se aseamănă foarte mult ca formă cu roşiile şi cresc în pomi. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Pulpa fructului este ușor gelatinoasă în momentul în care fructul este bine copt. Gustul fructului supranumit „fructul zeilor” diferă în funcție de gradul său de coacere. Dacă fructul kaki este bine copt, atunci are un gust foarte dulce și o aromă de miere de albine.


Fructul supranumit fructul zeilor, cu multe beneficii pentru organism. Îmbunătățește vederea

Fructul supranumit „fructul zeilor”, cu multe beneficii pentru organism. Consumul de kaki este recomandat de către medici datorită beneficiilor sale medicale.

Conform doc.ro, kaki este un fruct bogat în vitaminele A, C, E și B, iar acesta conține fibre alimentare, mangan, cupru, magneziu, potasiu și fosfor. 


Totodată, fructele kaki conțin compuși cum ar fi catehinele, galocatehinele și acidul betulinic. Datorită acestor compuși, fructul kaki este cunoscut că reduce riscul apariției anumitor boli, inclusiv cele de inimă și diabet.

Pe lângă beneficiile menționate anterior, fructul supranumit „fructul zeilor”, cu multe beneficii pentru organism, îmbunătățește și vederea. Acest lucru este posibil datorită zeaxantinei, o substanță care acționează ca un antioxidant natural. 

 

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care tratează răceala și te ajută să slăbești. Are proprietăți anti-cancer și anti-îmbătrânire

Ceaiul care reduce senzația de foame și scade tensiunea arterială. Întărește sistemul imunitar și calmează tusea

 

Fructul supranumit fructul zeilor, cu multe beneficii pentru organism. Scade tensiunea arterială

Fructul supranumit „fructul zeilor”, cu multe beneficii pentru organism hrănește în mod natural inima, iar asta îl transformă într-un aliment ideal pentru consolidarea sistemului cardiovascular. Potasiul din compoziția fructului kaki acționează ca un vasodilatator și scade tensiunea arterială.

Consumat regulat, fructul kaki poate alunga stresul și oboseala, datorită conținutului ridicat de zaharuri și potasiu.

 

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care îmbunătățește sănătatea oaselor și dinților. Reduce colesterolul și te ajută să slăbești

Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Reduce stresul și te ajută să slăbești

abonare newsletter