Timp Liber

Alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân. Întărește sistemul imunitar și scade colesterolul din sânge

Alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân. Acest aliment are multe beneficii pentru organism, întărește sistemul imunitar și scade colesterolul din sânge.

Alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân. Întărește sistemul imunitar și scade colesterolul din sânge Alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân. Întărește sistemul imunitar și scade colesterolul din sânge

 

 


Alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân, este cunoscut nu numai ca hrană, ci și ca remediu natural. Există, de asemenea, utilizări alternative interesante ale ciupercilor în plus față de alimente.

 


Ciupercile sunt importante surse de fibre, vitamine si minerale continand vitamina B1, B2, B6, acid folic dar si minerale precum: potasiu, magneziu, sodiu, cupru, fier si fosfor, conform sfatulmedicului.ro.

 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân. Întărește sistemul imunitar

Ciupercile, alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân, conțin în proporție de 98% aceleași substanțe, diferențele fiind făcute de conținutul de apă, dar și de locul unde cresc și aportul de lumină naturală. Ciupercile conțin fibre, vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B9, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu și zinc. Sunt de asemenea bogate în apă, deși la prima vedere par a fi destul de uscate, conform doc.ro.

Conform unui studiu realizat în Coreea de Sud, ciupercile pot scădea riscul cancerului la sân prin prezența antioxidantului L-Ergothioneine. Acest antioxidant are efect asupra substanțelor care atacă membranele celulelor și protejează organismul de alte daune.


De asemenea, prin conținutul ridicat de potasiu, ciupercile ajută la reglarea tensiunii arteriale.

În același timp, ciupercile, alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân, conțin anumiți compuși care ajută la întărirea sistemului imunitar, conform unui studiu efectuat în Japonia.

 

CITEȘTE ȘI:

Băutura alcoolică cu beneficii pentru sănătate. Tratează insomnia și reduce riscul apariției diabetului

Băutura care te ajută să slăbești și previne cancerul. Ajută femeile la menopauză și protejează vasele de sânge

 

Alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân. Scade colesterolul din sânge

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, ciupercile sunt benefice și pentru sănătatea inimii și a vaselor de sânge. Antiviralele compuse din lentinan pot ajuta la scăderea colesterolului din sânge și la reducerea sau chiar eliminarea efectele negative ale grăsimilor săturate.

Conform specialiștilor, ciupercile sunt bogate în seleniu. Acest element susține îmbunătățirea activității glandei tiroide și totodată, a sistemului reproducător.

 

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care previne infecțiile și calmează tusea. Previne bolile, tratează răceala și ajută inima

Fructul cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar

Băutura carbogazoasă cu beneficii pentru organism. Reglează tensiunea arterială și îmbunătățește sănătatea oaselor

Ultimele Stiri
abonare newsletter