Timp Liber

Fructul cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar

Fructul cu multe beneficii pentru organism. Acest fruct are un conținut ridicat de vitamine și te ajută să slăbești rapid și ușor.

Fructul creat de „creaturi mitice”, cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar Fructul creat de „creaturi mitice”, cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar

 

 


Fructul cu multe beneficii pentru organism este fructul dragonului sau pitaya.

 


Fructul dragonului este bogat în fibre, calciu, vitamina C, complexul de vitamine B și are foarte putine calorii, potrivit doc.ro.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

În ceea ce privește denumirea mai puțin obișnuită a acestui fruct, există o legendă care spune că fructele de pitaya ar fi fost create de creaturi mitice care scuipau de foc. În timpul lupții, atunci când dragonii scuipau foc, ultimul lucru care ieșea după flăcări era fructul dragonului. După ce dragonul era înfrânt în luptă, fructul dragonului era luat și prezentat împăratului în semn de victorie.


În prezent, fructul dragonului este folosit pentru multe salate exotice, însă este cunoscut de specialiști ca având multe beneficii pentru organism.

Fructul cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești

Fructul cu multe beneficii pentru organism, fructul dragonului, are un conținut scăzut de calorii. El conține 60 de calorii și 8 grame de zahăr, fiind ideal pentru cei ce doresc să slăbească rapid și ușor. 


Totodată, el oferă mai mult magneziu decât majoritatea fructelor. Un singur fruct al dragonului conține 18% din doza zilnică recomandată de magneziu, conform sfaturimedicale.ro.

Fructul cu multe beneficii pentru organism și care te ajută să slăbești este benefic și pentru piele. Acizii grași esențiali și antioxidanții din acest fruct ajută la combaterea radicalilor liberi, încetinesc procesele de îmbătrânire a celulelor și ajută pielea să fie mai fermă.

CITEȘTE ȘI:

Băutura carbogazoasă cu beneficii pentru organism. Reglează tensiunea arterială și îmbunătățește sănătatea oaselor

Planta care tratează răceala. Curăță plămânii, calmează tusea și scade tensiunea arterială

Fructul cu multe beneficii pentru organism. Întărește sistemul imunitar

În această perioadă suntem mai predispuși la răceală și gripă. Fructul dragonului, fructul cu multe beneficii pentru organism este bogat în vitamina C și carotenoizi. Ele stimulează sistemul imunitar și previn infecțiile, protejând globulele albe din sânge.

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, fructul dragonului este unul dintre puținele fructe proaspete care conțin cantități mari de fier. Datorită acestei proprietăți, consumat regulat, reduce riscul apariției anemiei.

 

CITEȘTE ȘI:

Planta care previne cancerul la stomac și bolile cardiovasculare. Te ajută să slăbești și menține oasele sănătoase

Fructul care previne bolile de inimă și anemia. Este o sursă importantă de vitamine și te ajută să slăbești

Băutura care scade nivelul zahărului din organism în trei ore. Specialiștii o recomandă diabeticilor

abonare newsletter