Timp Liber

Ceaiul care tratează răceala și gripa. Te ajută să slăbești și calmează durerea în gât

Ceaiul care tratează răceala și gripa. Ceaiul este cea mai răspândită „armă” atunci când vine vorba de răceală și gripă, însă unele dintre ele sunt mai benefice decât restul.

Ceaiul care tratează răceala și gripa. Te ajută să slăbești și calmează durerea în gât. Ceaiul care tratează răceala și gripa. Te ajută să slăbești și calmează durerea în gât.

 

 


Ceaiul care tratează răceala și gripa. Un ceai cald va ajuta organismul de fiecare dată atunci când trecem printr-o răceală. În sezonul rece, gripa este frecventă, iar pentru a face față perioadei în care suntem bolnavi, este necesar să îi oferim organismului un aliat pentru a trece mai ușor peste simptomele deranjante ale răcelii.

 


Orice ceai este recomandat atunci când răcim, însă ceaiul de ghimbir este recomandat de specialiști deoarece are mai multe proprietăți benefice organismului, acesta fiind exxtrem de sănătos chiar și atunci când nu avem probleme de sănătate.

Ceaiul care tratează răceala și gripa. Are efect antiinflamator și calmează durerea în gât

Pentru a fi mai ușor de consumat, se recomandă că acesta să fie preparat cu suc de lămâie și cu miere. Lămâia și ghimbirul au efect antiinflamator, iar mierea calmează durerea în gât.


CITEȘTE ȘI:

Alimentul care tratează răceala. Protejează plămânii, crește fluxul de aer și ajută sistemul imunitar


Planta care vindecă răceala și astmul. Tratează rănile și întărește sistemul imunitar

De asemenea, ghimbirul conține calciu, vitamina C, fier, magneziu și vitamina B12. Acest aliment este extrem de benefic chiar și pentru cei care vor să slăbească și este un adevărat aliat atunci când vine vorba de întărirea sistemului imunitar.


Ceaiul care tratează răceala și gripa. Tratează greață și ajută la slăbit

Ghimbirul este cunoscut și pentru faptul că ajută la digestie și la secreția biliară, fiind recomandat și atunci când ne confruntăm cu stări de greață.

Mierea are de asemenea proprietăți antibacteriene, luptând împotriva infecțiilor. Astfel, ceaiul de ghimbir cu miere și lămâie este sănătate curată, fie că trecem printr-o răceală ori vrem pur și simplu să avem un stil de viață sănătos și să îi oferim organismului ceea ce are nevoie pentru a avea un sistem imunitar puternic.

CITEȘTE ȘI:

Alimentul care reduce riscul apariției cancerului. Alungă depresia și previne bolile de inimă

Condimentul care te face să slăbești și previne bolile de inimă. Are proprietăți anti-cancer și tratează depresia

abonare newsletter