Ştiri din Transilvania

Planta care te vindecă de răceală și gripă. Te scapă de tuse și, combinată cu mierea, e ca un analgezic

Planta care te vindecă de răceală și gripă. Specialiștii susțin că acest aliment te poate scăpa de tuse, iar consumată în combinație cu mierea te scapă de dureri, acționând ca un analgezic.

 

Planta care te vindecă de răceală și gripă. Ghimbirul este cunoscut de secole întregi ca un remediu natural împotriva răcelii și a gripei. Specialiștii susțin că această plantă aduce beneficii enorme organismului nostru.


 

În combinație cu mierea, planta care te vindecă de răceală și gripă acționează ca un analgezic și te scapă de durerile care vin odată cu boala. 


Planta care te vindecă de răceală și gripă. Ceai de ghimbir

Planta care te vindecă de răceală și gripă. Un ceai de ghimbir te poate scăpa de toate grijile care vin la pachet cu răceala sau gripa, fiindcă această plantă are proprietăți incredibile. 

Deși în trecut se presupunea că această plantă te vindecă de răceală și gripă, acum dovezile științifice arată că această informație este adevărată datorită proprităților sale curative, scrie sfatulmedicului.ro. Dacă pui câteva felii de rădăcină de ghimbir în apă clocotită și după aceea o bei, remediul te poate ajuta la calmarea tusei sau durerilor din gât.


Planta care te vindecă de răceală și gripă. Studiile științifice sugerează și că această plantă poate să amelioreze senzațiile de greață pe care le simți când ai gripă. Conform sursei citate, doar un gram de ghimbir ar fi suficient pentru atenuarea „greței clinice de diverse cauze”.

CITEȘTE ȘI:


Substanța toxică din alimente pe care trebuie să o eviți! Provoacă boli de inimă și îmbătrânire prematură

 


Leguma care te ajută să slăbești. Creează imunitate la cancer și te scapă rapid de 6 kilograme de grăsime

 

Planta care te vindecă de răceală și gripă. Ghimbir și miere

În combinație cu mierea, ghimbirul (planta care te vindecă de răceală și gripă) este un remediu ideal pentru subțierea mucusului care-ți blochează respirația, scrie csid.ro. Aveți grijă, acest mucus duce la infecții asupra gâtului. 

De asemenea, planta care te vindecă de răceală și gripă ajută la reducerea inflamației căilor respiratorii, iar în combinație cu menta asigură un tratament natural pentru mai multe simptome ale răcelii.

Un amestec de miere cu ghimbir, planta care te vindecă de răceală și gripă, acționează, totodată, ca un analgezic. Acest lucru te va ajuta la scăderea instantanee a durerii.

CITEȘTE ȘI:

Alimentul care te scapă de răceală. Are efect antiviral și întărește sistemul imunitar

 

Băutura care te ajută să slăbești rapid. Topește grăsimea de pe burtă și face minuni pentru organism

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter